marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: Fury si Serena, filmele saptamanii in cinematografele din Romania

Filmele saptamanii la cinema:

1. Fury


2. Serena


3. Autómata


4. The Best of Me

Premiere la cinema: Fury si Serena, filmele saptamanii in cinematografele din Romania

Din 24 octombrie la cinema

 

Fury
Regie: David Ayer
Distributie: Brad Pitt, Shia LaBeouf
Data: 24octombrie

Actiunea va avea loc in perioada Celui De Al Doilea Razboi Mondial, si vizeaza lupta dintre americani si nazisti dinspre finalul razboiului. Brad Pitt va fi eroul principal, alaturi de Shia LaBeouf sau Logan Lerman, care a declarat ca "acest film a depasit asteptarile mele, este cu totul deosebit".

 


 



The Best of Me

Regie: Michael Hoffman
Distributie: James Marsden, Michelle Monaghan, Liana Liberato
Data: 24 octombrie

Amanda si Dawson au fost indragostiti in perioada liceului, dar s-au despartit si au pornit pe drumuri separate in viata. Atunci cand revin in localitatea de bastina pentru a participa la o inmormantare, flacara pasiunii se reaprinde intre ei, fiind fortati sa se confrunte cu alegerile gresite pe care le-au facut in trecut si sperand ca un viitor impreuna nu reprezinta o utopie.

Serena
Regie: Susanne Bier
Distributie: Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Ana Ularu
Data: 24 octombrie

"Serena" spune povestea lui George Pemberton (Bradley Cooper) si a sotiei sale, Serena Pemberton (Jennifer Lawrence), ce calatoresc din Boston in muntii din Carolina de Nord, unde intemeiaza un imperiu al cherestelei, in anul 1929. Serena se dovedeste rapid a fi egala oricarui barbat: supravegheaza echipele de lucru, vaneaza serpi cu clopotei si chiar salveaza viata unui om in salbaticie. Impreuna, cei doi isi guverneaza domeniul precum un rege si o regina, ucigand sau supunand pe oricine se pune in calea ambitiilor lor. Dar, atunci cand Serena afla ca nu poate avea un copil, pleaca sa o ucida pe Rachel Hermann (Ana Ularu), iubita si mama copilului lui George inainte ca el sa se casatoreasca. Si, cand incepe sa suspecteze ca George isi protejeaza familia nelegitima, mariajul intens si pasional al Pemberton-ilor se fisureaza, pe masura ce povestea avanseaza.



 

Autómata
Regie: Gabe Ibanez
Distributie: Antonio Banderas, Melanie Griffith
Data: 24 octombrie

 

Automata, este un SF spaniol, plasat intr-un univers futurist in care Banderas joaca rolul lui Jacq Vauca, un agent de asigurari pentru o companie de roboti si care dezvolta o noua forma de inteligenta artificiala. In timp ce lumea si oamenii asa cum ii stim noi dispar, iar ecologia planetei este in pragul colapsului, Jacq asista la nasterea unei noi forme de inteligenta. Insa ceea ce va descoperi va avea un impact urias asupra omenirii. Antonio Banderas este si producator, iar bugetul alocat filmului este de 35 de milioane de dolari. Automata este regizat de Gabe Ibanez dupa un scenariu scris de Javier Donate si Igor Legarreta. Filmarile au avut loc in Tunisia si Egipt.

 

Alte filme de vazut la cinema:

 


Annabelle
Regie:John R. Leonetti
Distributie:
Data: 17 octombrie

 

"Annabelle" este un thriller, inspirat de o poveste reala, o continuare la "The Conjuring."John Form a gasit cadoul perfect pentru sotia sa insarcinata, Mia, o frumoasa papusa de colectie, imbracata intr-o rochie de mireasa de un alb imaculat. Insa Mia nu va fi incantata pentru prea mult timp de papusa sa, Annabelle. Intr-o ingrozitoare noapte casa cuplului este invadata de un grup de satanisti, care ii ataca violent, lasand in urma nu doar rauri de sange si teroare. Satanistii au invocat o entitate atat de malefica incat nimic din ceea ce au facut ei nu se compara cu faptele sinistre de care e capabil spiritul blestemat intruchipat acum de... Annabelle.

Before I Go to Sleep
Regie: Rowan Joffe
Distributie: Nicole Kidman, Colin Firth
Data: 17 octombrie

 

Bazat pe laudatul roman omonim al britanicului S. J. Watson, filmul ne-o arata pe Nicole Kidman in rolul lui Christine Lucas, o femeie ce sufera de amnezie anterograda: in fiecare dimineata, ea se trezeste fara absolut nicio amintire a ceea ce i s-a intamplat in trecut. Cu ajutorul unui jurnal, incearca zi de zi sa descopere informatii vitale despre propria biografie, fiind tot mai convinsa ca un sumbru mister ii intuneca existenta.
 

Kill the Messenger
Regie: Michael Custa
Distributie: Jeremy Renner, Mary Elizabeth Winsted
Data: 17 octombrie

In anii '90, Webb a descoperit rolul CIA in importul de cocaina in California, menit sa stranga bani pentru armata ce lupta impotriva rebelilor din Nicaragua. Sustinut de sotie si copii, Webb a urmarit povestea, a documentat-o si a facut-o publica. Insa, cand cei de la CIA si jurnalistii rivali l-au facut tinta unei campanii prin care se urmarea defaimarea sa, si-a dat seama ca trebuie sa lupte din greu pentru a-si apara familia si reputatia.


Alte filme de vazut la cinema



 

Dracula Untold
Regie:Gary Shore
Distributie: Luke Eavans, Sarah Gadon, Dominic Cooper
 

 

Luke Evans (Fast & Furious 6, Immortals) este protagonistul epopeii DRACULA UNTOLD, povestea omului care a devenit Dracula. Gary Shore este regizor, iar Michael De Luca, producator. Alaturi de Luke Evans ii regasim pe Sarah Gadon, Dominic Cooper, Diarmaid Murtagh si Samantha Barks. Filmul se lanseaza si in Romania pe 3 octombrie si este distribuit de Ro Image 2000.



Gone Girl
Regie: David Fincher
Distributie: Ben Affleck, Rosamund Pike

 

Povestea filmului Gone Girl se centreaza pe un barbat a carui nevasta dispare chiar de aniversarea lor. Acesta va face tot posibilul sa o gaseasca, dar drumurile il duc catre criminalul care a ucis-o. Ben Affleck va fi eroul principal, iar sotia sa va fi jucata de Rosamund Pike.

 



Modifică setările cookies