marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: Dracula Untold, blockbusterul de la Hollywood care aduce legenda lui Vlad Tepes

Premierele saptamanii:

1.Dracula Untold

2. Gone Girl

Premiere la cinema: Dracula Untold, blockbusterul de la Hollywood care aduce legenda lui Vlad Tepes

Din 3 octombrie la cinema

Dracula Untold
Regie:Gary Shore
Distributie: Luke Eavans, Sarah Gadon, Dominic Cooper
 

Luke Evans (Fast & Furious 6, Immortals) este protagonistul epopeii DRACULA UNTOLD, povestea omului care a devenit Dracula. Gary Shore este regizor, iar Michael De Luca, producator. Alaturi de Luke Evans ii regasim pe Sarah Gadon, Dominic Cooper, Diarmaid Murtagh si Samantha Barks. Filmul se lanseaza si in Romania pe 3 octombrie si este distribuit de Ro Image 2000.



Gone Girl
Regie: David Fincher
Distributie: Ben Affleck, Rosamund Pike

 

Povestea filmului Gone Girl se centreaza pe un barbat a carui nevasta dispare chiar de aniversarea lor. Acesta va face tot posibilul sa o gaseasca, dar drumurile il duc catre criminalul care a ucis-o. Ben Affleck va fi eroul principal, iar sotia sa va fi jucata de Rosamund Pike.

 


Alte filme de vazut la cinema:

 

The Equalizer
Regie:Antoine Fuqua,
Distributie: Denzel Washington
Data:  26 septembrie

In The Equalizer, Denzel Washington il va interpreta pe Robert McCall, un fost membru al unei agentii de informatii care sare in ajutorul celor "nevoiasi". Un act de bunatate fata de o femeie il pune pe lista neagra a unei grupari de mafioti. Regia ii apartine lui Antoine Fuqua, cel care a regizat Training Day sau Olympus Has Fallen

 

 

 

The Maze Runner
Regie:Wes Ball
Distributie: Dylan O'Brien, Will Poulter
Data: 19 septembrie
 

 

Povestea din filmul The Maze Runner il are in centru pe Thomas, un adolescent al viitorului care se trezeste inconjurat de alti baieti de varsta lui, care-i ureaza bun venit in Poiana, un spatiu gigantic inconjurat de ziduri de piatra. Nici ei nu au habar cum au ajuns acolo si nu-si amintesc nimic din viata lor de dinainte. stiu doar ca intre ei si posibila libertate se afla un labirint gigantic, plin de primejdii...

 

 

Life of Crime
Regie: Daniel Schechter
Distributie: Jennifer Aniston, Tim Robbins
Data: 19 septembrie

 

 

Cu douazeci de ani inainte de Jackie Brown, Ordell Robbie si Louis Gara ajung sa se cunoasca la puscarie, unde sunt amandoi inchisi pentru furt de masini. Cand Louis e eliberat, lui Ordell ii vine ideea sa santajeze un dezvoltator imobiliar corupt din Detroit, Frank Dawson, care detine milioane de dolari ascunsi prin conturi off-shore. In poveste ajunge sa fie implicata Mickey Dawson, sotia frumoasa a lui Frank, care suferea de plictiseala in casnicia ei nefericita si care trecea printr-o criza de identitate. Louis si Ordell isi inchipuie ca, daca o rapesc pe Mickey si cer un milion de dolari rascumparare, Frank Dawson n-o sa aiba curajul sa mearga la politie sa-i denunte, pentru ca ei, rapitorii, ar putea sa-i dea in vileag afacerile ilegale. Un plan perfect, deci ce ar putea sa mearga prost?

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies