marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: Denzel Washington si Mark Wahlberg se lupta in 2 Guns, un thriller spectaculos

Premiere la cinema: Denzel Washington si Mark Wahlberg se lupta in 2 Guns, un thriller spectaculos

 

www.procinema.ro iti spune ce nu trebuie sa ratezi in urmatoarele saptamani in cinematografe. CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara

 

Din 30 august la cinema:

 

 

We're the Millers / Noi suntem familia Miller
Regie: Rawson Marshall Thurber
Distributie:  Jennifer Aniston, Emma Roberts, Jason Sudeikis
Data:30 august
 

Jennifer Aniston se reintalneste pe marile ecrane cu Jason Sudeikis in comedia We're the Millers, dupa ce anul trecut cei doi au jucat in Horrible Bosses. In filmul  We're the Millers, Jason Sudeikis va intra in pielea unui traficant de marijuana care vrea sa renunte la activitatile infractionale, nu inainte de a perfecta o ultima afacere de pe urma careia sa traiasca in belsug tot restul vietii. Pentru a trece ilegal peste granita Mexicului cu SUA o cantitate uriasa de droguri, barbatul trebuie sa faca rost urgent de o familie falsa si sa pozeze in turist american care isi petrece vacanta in strainatate. In acest scop, dealerul de stupefiante angajeaza o prostituata pe post de nevasta (Jennifer Aniston), o tanara fugita de acasa pe post de fiica (Emma Roberts) si un baiat redus mintal din vecini pe post de fiu.


 

 

2 Guns
Regie: Baltasar Kormakur
Distributie: Denzel Washington, Mark Wahlberg
Data: 30 august

 

2 Guns reprezinta ecranizarea unei serii de benzi desenate cu acelasi nume, in care un agent al unei organizatii antidrog si un ofiter al CIA, aflati sub acoperire, se urmaresc, fara sa stie unul de celalalt. Cei doi se suspecteaza reciproc de furt de bani si nu isi dau seama ca lucreaza la acelasi caz.
 

 

 

 

The To Do List
Regie: Maggie Carey
Distributie:  Aubrey Plaza, Johnny Simmons, Bill Hader 
Data: 30 august

Dornica sa devina mult mai experimentata din punct de vedere sexual, inainte sa mearga la facultate, Brandy Klark face o lista cu lucrurile pe care trebuie sa le realizeze inainte de a ajunge in campus.

 

 

Alte filme de vazut la cinema:

 

1. jOBS / Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea
Regie: Joshua Michael Stern
Distributie:  Ashton Kutcher, J.K. Simmons, Josh Gad  
Data: 23 august


Cu un scenariu scris de Matt Whiteley si o regie semnata de Joshua Michael Stern, pelicula "jOBS" prezinta 30 de ani din viata cofondatorului companiei Apple, din 1971 pana in anul 2000. Filmul va fi distribuit in America de Nord de compania Open Road Films, detinuta de lanturile de cinematografe AMC Entertainment si Regal EntertainmenT. Ashton Kutcher, cel care va interpreta rolul co-fondatorului companiei Apple, apare in primele zile de facultate ale lui Steve Jobs, prezentand etapele si dificultatiile pe care le-a intampinat in crearea companiei. Filmul arata si latura mai putin putin placuta a fondatorului Apple: Jobs tipa la angajati, ii deprecia si le vorbea foarte urat, a refuzat pensie alimentara pentru mama primului sau copil.

 

 

2. Smurfs 2/Strumpfii 2
Regie: Raja Gosnell
Distributie: David N. Weiss,David Ronn,J. David Stem,Jay Scherick,Karey Kirkpatrick
Data:23 august

 

Dupa succesul filmului din 2011, Columbia Pictures a dat unda verde realizarii sequelului, care va avea premiera in 2013. Asadar, fanii Strumpfilor pot fi fericiti! Eroii lor vor reveni pe marile ecrane.

 

 

3. Sunt o baba comunista
Regie: Stere Gulea
Distributie:  Luminita Gheorghiu, Marian Ralea,Ana Ularu
Data:23 august

Viata linistita de provincie a sotilor Emilia si Tucu este data peste cap atunci cand fiica lor se intoarce din Statele Unite, impreuna cu logodnicul ei american.  Ce ar fi trebuit sa fie o intalnire fericita se transforma repede intr-o situatie complicata si in acelasi timp amuzanta. Parintii fetei afla ca tanarul cuplu trece prin probleme financiare grave, asa ca sunt dispusi la orice sacrificiu pentru ca viitoarea familie a fiicei lor sa nu duca lipsa de nimic.

 

 

4. Percy Jackson: Sea of Monsters
Regie: Thor Freudenthal
Distributie: Logan Lerman, Alexandra Daddario, Nathan Fillion 
Data: 23 august

 

Pentru a restaura securitatea portului, fiul lui Poseidon si prietenii lui se indreapta catre Marea Monstrilor pentru a gasi mitica Lana de Aur.

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies