marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: Chronicle, horror-ul SF care a cucerit box-office-ul american, vine in Romania  

Premiere la cinema: Chronicle, horror-ul SF care a cucerit box-office-ul american, vine in Romania

www.procinema.ro iti spune ce nu trebuie sa ratezi in urmatoarele saptamani in cinematografe. CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara

Din 2 martie la cinema:

 

 

Chronicle
Regie: Josh Tank
Distributie:Dane DeHaan, Michael B. Jordan, Michael Kelly, Alex Russell
Buget: 15 milioane de $

 

Regizat de Josh Trank, Chronicle este povestea a trei studenti care fac o descoperire incredibila si ajung sa aiba  puteri stranii care depasesc propria lor intelegere. Chiar daca invata sa-si controleze abilitatile si sa le foloseasca in avantajul lor, vietile lor incep sa o ia razna pentru ca partile lor negative incep sa preia controlul.

 

Bel Ami
Regie: Declan Donnellan, Nick Ormerod
Distributie:Robert Pattinson, Uma Thurman, christina Ricci, Kristin Scott Thomas,

Bazat pe celebrul roman al lui Guy de Maupassant, Bel Ami este povestea lui Georges Duroy ( Robert Pattinson) un ziarist imoral care trece in Parisul anilor 1890 de la saracie la avutie, de la odaile murdare si pline de gandaci la saloanele opulente ale marilor case seducand femei intr-o lume in care politica si presa se bat pentru putere si in care faima este o obsesie.

Din distributie fac parte Uma Thurman, Christina Ricci, Kristin Scott Thomas.

 


The Devil Inside

Regie: William Brent Bell
Distributie: Fernanda Andrade, Simon Quarterman, Evan Helmuth, Suzan Crowley
Buget: 1 milion de $


The Devil Inside
aduce in prim plan povestea Isabellei, o tanara care descopera adevaruri socante despre viata ei si a mamei sale. Toata viata ei, Isabella a trait cu impresia ca mama ei a ucis cu brutalitate trei oameni pentru ca era bolnava pishic. Dar, dupa ce afla ca de fapt crimele au avut loc ca urmare a unui ritual de exorcizare, ea incearca sa afle adevarul, impreuna cu o echipa de cameramani. Insa, la scurt timp, ea va fi prinsa intr-o serie de sedinte de exorcism neautorizate.

Filmul este scris si regizat de William Brent Bell ( cunoscut pentru Stay Alive) si urmeaza sa fie lansat pe 6 ianuarie 2012 in cinematografele din SUA. Filmarile au avut loc in Bucuresti, Roma si Vatican.



Tatal  Fantoma

Regie: Lucian Georgescu
Distributie: Marcel Iures, Mihaela Sirbu, Mihai Constantin, Mimi Branescu, Victor Rebengiuc, Mariana Mihut

Profesorul american Robert Traum (Marcel Iures, intr-un rol deopotriva impresionant si inedit) isi ia un concediu de un an si, renuntand la un prezent lipsit de surprize, decide sa imbratiseze o aventura ce are stransa legatura cu trecutul. Intors pe batranul continent, Robert incearca sa descalceasca misterul ce invaluie originile tatalui si unchiului sau, faimosii frati Traum: Rudolf, un celebru romancier, si Samuel, odinioara mare gangster la Chicago. In timpul calatoriei sale prin nordul Romaniei, Robert o cunoaste pe Tania (Mihaela Sirbu), sefa Arhivelor Bucovinei.

Impreuna, cei doi incearca sa-l gaseasca pe Sami (Valer Delakeza), ultimul prieten al familiei Traum aflat inca in viata, proiectionist la un mic cinematograf prafuit de provincie. Sosirea lui Robert e providentiala, caci Sami tocmai a fost izgonit din cinema de catre un politician local pus pe capatuiala si implicat in afaceri cu mafia ucrainiana... Treptat, Robert il va ajuta pe Sami sa-si recupereze cinematograful, iar batranul il va ajuta pe Robert sa-si recupereze identitatea...

Road-movie initiatic, Tatal  Fantoma este o comedie dulce-amara, tandra si nostalgica, vorbita majoritar in limba engleza cu dialoguri incidentale in limba romana

 

 

           

 

Alte filme de vazut la cinema:

 

The Artist 
Regie: Michel Hazanavicius
Distributie: Jean Dujardin, Bérénice Bejo, John Goodman
Buget: 15 de milioane de $
Incasari: 49 de milioane de $

 

The Artist, filmul fenomen al anului, ajunge in acest weekend si in Romania. Cu 7 premii BAFTA si 10 nominalizari la Oscar,  The Artist a fost considerat una dintre mariile revelatii iar Jean Dujardin, actorul principal, a luat premiul pentru cel mai bun actor la Cannes. The Artist spune povestea lui George Valentin, un mega star din perioada cinemaului mut a carui cariera apune odata cu aparitia sonorului, totul in vreme ce femeia de care e indragostit devine un super star, paradoxal tocmai datorita noii tehnologii.

 

Regizorul francez de 44 de ani, Michel Hazanavicius a reusit sa aduca un omagiu incredibil, fermecator si extrem de inteligent Epocii de Aur a filmului mut a fost reactia presei franceze dupa premiera filmului. Filmul a carui scenariu poarta tot semnatura lui Hazanavicius este turnat in alb-negru iar muzica apare doar in 2 scene.Filmul este de o eleganta rara si si este principalul candidat la marele premiu de la Gala Premiilor Oscar.

 

 

The Vow  
Regizor: Michael Sucsy
Distributie: Rachel McAdams, Channing Tatum,  Sam Neill

 

In acest weekend intra in premiera  The Vow,  drama romantica de care s-au indragostit americanii si care a spulberat box-office-ul in primul weekend de la lansare. Cu Rachel McAdams si Channing Tatum in rolurile principale, The Vow a impresionat prin povestea emotionanta de dragoste.

 

Un accident teribil de masina o lasa pe Paige ( Rachel McAdams) in coma. Cand se trezeste fara memorie,  sotul ei Leo (Channing Tatum) incearca sa-i recastige iubirea. Filmul urmareste lupta tinerei pentru a-si recupera memoria si juramantul sotului ei de a nu-si parasi niciodata nevasta, chiar si atunci cand ea nu stie cine este el.

 


 

Ghost Rider: Spirit of Vengeance 
Regizor: Mark Neveldine, Brian Taylor
Distributie: Nicolas Cage, Ciaran Hinds, Idris Elba
Buget: 75 de milioane de $

 

Nicolas Cage se intoarce in rolul lui Johnny Blaze in Ghost Rider: Demonul razbunarii. Johnny se ascunde in Europa de Est, in incercarea de a scapa de blestemul puterilor sale demonice. Eroul se va alatura unei secte, pentru a-l invinge pe Diavol, care incearca sa capete forma umana. Astfel Johnny se va lupta sa salveze un tanar (Fergus Riordan) cu ajutorul caruia Diavolul (Ciaran Hinds) vrea sa aduca Apocalipsa. 

 

The Grey   
Regie: Joe Carnahan
Distributie: Liam Neeson, Dermot Mulroney,  Frank Grillo
Buget: 34 milioane de $

 

Drama in regia lui Joe Carnahan ii are in rolurile principale pe Liam Neeson, Dermot Mulroney si James Badge Dale. Filmul spune povestea lui Ottway (Liam Neeson) care in urma unui zbor cu un grup de oameni care lucreaza la foraj se prabuseste in Alaska cu avionul.  Supravietuitorii trebuie sa se lupte pentru a trai in salbaticie,cu vremea cumplita, cu lupii infometati si trebuie sa gaseasca o cale sa scape din cumplita Alaska.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies