marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: Chappie, un film science-fiction captivant, cu Hugh Jackman

Premierele saptamanii:


1. Chappie

2. The Loft

3. Jimmy's Hall

Premiere la cinema: Chappie, un film science-fiction captivant, cu Hugh Jackman

Din 6 martie la cinema:

 

Chappie
Regie: Neil Blomkamp
Distributie: Hugh Jackman, Shalto Copley
Data: 6 martie

Chappie este povestea unui robot care este rapit de doi criminali, imediat dupa ce este creat, si ajunge sa fie copilul adoptiv al unei familii disfunctionale. El este o progenitura cu calitati deosebite, dar in acelasi timp...robot. Alaturi de Hugh Jackman si Shalto Copley, mai joaca si Sigourney Weaver.

The Loft
Regie:Erik Van Looy
Distributie: Karl Urban, Wentworth Miller
Data: 6 martie

 

The Loft si aduce in prim plan povestea a cinci barbati insurati, care planuiesc in secret sa inchirieze un penthouse in oras, unde sa isi poata indeplini fanteziile cele mai ascunse. Dar micul lor plan se transforma intr-un cosmar. Acesta este primul film in care apare Wentworth Miller, dupa o pauza de cativa ani.


Jimmy's Hall
Regie: Ken Loach
Distributie: Barry Ward, Simone Kirby, Andrew Scott
Data: 6 martie

 

In 1921, pacatul lui Jimmy Gralton (personajul principal din Jimmy’s Hall) a fost sa construiasca o sala de dans la o rascruce de drumuri rurale, intr-o Irlanda la un pas de razboi civil (iunie 1922 - mai 1923). Salonul era un loc unde tinerii puteau veni sa invete, sa danseze, sa viseze, dar mai presus de toate sa fie liberi. Pe masura ce popularitatea salii a crescut, reputatia de spirit liber a adus-o in atentia Bisericii si a politicienilor care l-au obligat pe Jimmy sa fuga, iar salonul sa fie inchis.Un deceniu mai tarziu, in 1932, Jimmy se intoarce si redeschide salonul. Razboiul Civil a trecut, dar Biserica a ramas.

 

 


Alte filme de vazut la cinema

The Boy Next Door
Regie: Rob Cohen
Distributie: Jennifer Lopez, Kristin Chenoweth, Ryan Guzman 
Data: 27 februarie

 

 

 In filmul The Boy Next Door, Jennifer Lopez este o sotie care traieste intr-o casnicie anosta, fara dragoste. Cand un student Noah (Ryan Guzman) se muta langa ea, frecventeaza liceul la care ea preda si incepe sa ii ofere atentie, aceasta incepe o aventura cu el. Insa, femeia decide sa incheie aventura, dar studentul nu este gata sa renunte asa usor.

 

 

The Lazarus Effect
Regie: David Gelb
Distributie: Olivia Wilde, Evans Peters
Data: 27 februarie

Filmul prezinta incercarile unui grup de studenti dornici sa descopere secretele creierului uman. Insa atunci cand Zoe (Olivia Wilde), una dintre cercetatoare, isi pierde accidental viata colegii folosesc un ser revolutionar ce reuseste sa o readuca printre cei vii. Este insa adevarata Zoe cea inviata? Tinerii se vad nevoiti sa lupte din rasputeri pentru a izola „creatura” si a feri lumea de puterea sa neobisnuita.

 

 

 

Focus
Regie: Glenn Ficarra, John Requa
Distributie: Will Smith, Margot Robbie
Data: 27 februarie

In Focus, cu un scenariu scris de Glenn Ficarra si John Requa, Will Smith interpreteaza rolul unui escroc care se indragosteste de o debutanta (Margot Robbie) in timp ce planuieste un furt elaborat. Actiunea se complica atunci cand in peisaj apare personajul interpretat de Rodrigo Santoro, detinator al unui club de masini, care se indragosteste de Robbie si face orice pentru a o cuceri.


 

De ce eu?
Regie: Tudor Giurgiu
Distributie:Emilian Oprea,Mihai Constantin,Dan Condurache,
Data: 27 februarie

In centrul atentiei se afla personajul titular, tanarul si idealistul procuror Cristian, care se loveste de dificultati in investigarea unui caz de coruptie. Faptul ca vizat este chiar un coleg mai varstnic al sau il face pe procuror sa alunece fara sa vrea pe un teren minat al descoperirilor dureroase. Va reusi Cristian sa infrunte opozitia colegilor sai si a politicienilor corupti gata oricand sa-i intinda capcane? Cu un scenariu scris de Loredana Novak si Tudor Giurgiu si urmand a fi regizat de cel din urma, filmul se lanseaza in cinemtograge la finalul lunii.



Modifică setările cookies