marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: Blake Lively si Kate Winslet, protagonistele a doua povesti de iubire impresionante

Premierele saptamanii:

1. A Little Chaos/ Haos la Versailles

2. Age of Adaline

Premiere la cinema: Blake Lively si Kate Winslet, protagonistele a doua povesti de iubire impresionante

Din 1 mai la cinema:

 

Age of Adaline
Regie: Lee Toland Krieger
Distributie: Blake Lilvely, Michiel Huisman, Harrison Ford
Data: 1 mai

In The Age of Adaline, Blake Lively joaca rolul unei femei care devine nemuritoare in mox inexplicabil dupa un accident si ramane la varsta de 29 de ani. Dupa ce traieste o viata solitara timp de mai multe decenii, Adaline intalneste un barbat pentru care va incepe sa se gandeasca sa renunte la imortalitate. Acesta ii va trezi din nou pasiune pentru viata, iar dupa un weekend  in care secretul ei este la un pas de a fi divulgat, aceasta trebuie sa ia cea mai importanta decizie din viata ei. Din distributie mai fac parte Michiel Huisman, Harrison Ford, Ellen Burstyn. Regia ii apartine lui Lee Toland Krieger si in Romania se va lansa incepand cu 30 aprilie 2015.

 

 


A Little Chaos/ Haos la Versailles
Regie: Alan Rickman
Distributie: Kate Winslet, Alan Rickman
Data: 1 mai


O drama romantica care o are in centrul sau pe Sabine De Barra, un designer cu o personalitate puternica si talent peisagistic, care este aleasa pentru a construi una dintre principalele gradini de la un nou palat al regelui Ludovic al XIV-lea, la Versailles. In noua sa poziţie de putere si influenţa, ea contesta barierele de gen si de clasa in timp ce, de asemenea, se va implica profesional, dar si romantic cu renumitul artist peisagist André Le Notre. Toate acestea fiind presarate din belsug cu intrigile de la curte, tipice erei dominate de Regele Soare.

 

 

Alte filme de vazut la cinema:


 

Regie: Joss Whedon
Distributie: Robert Downey Jr, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth

 

In The Avengers: Age of Ultron, Tony Stark il creeaza pe Ultron, un robot dotat cu o uimitoare inteligenta artificiala. Acesta ar trebui sa evalueze pericolele si sa controleze armata de roboti a lui Stark, doar ca Ultron va declara curand razboi rasei umane. Insa, dotat cu puteri nebanuite si invincibil in invelisul sau de adamantium, robotul se arunca impotriva New York-ului, iar Razbunatorii vor fi singurii capabili sa ii tina piept. Iron Man, Capitanul America, Thor, Vaduva Neagra si Hulk vor avea nevoie de resurse iesite din comun, dar si de multa siretenie pentru a-l infrunta pe genialul robot, in stare sa controleze mintile oamenilor si sa emita radiatii si unde electromagnetice.


The Avengers: Age of Ultron ii readuce in distributie pe Robert Downey Jr, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Chris Evans, Samuel L. Jackson, dar si pe noul erou, James Spader.

 

 

 

 

Child 44
Regie: Daniel Espinosa
Distributie: Tom Hardy, Noomi Rapace, Gary Oldman
Data: 24 aprilie

 

 

Child 44 este un thriller sovietic, regizat de Daniel Espinosa. Tom Hardy va interpreta rolul unui membru al politiei militare sovietice care, in timp ce investigheaza o serie de crime in care victimele sunt copii, afla ca el insusi este tinta suspiciunilor guvernului. Jason Clarke joaca rolul unui om perfid, Brodsky, care este acuzat de Hardy ca este tradator.

 

 

 

Cel Ales
Regie: Cristian Comeaga
Distributie: Olimpia Melinte, Laura Cosoi
Data: 24 aprilie

 

Povestea filmului incepe in anii ’80, cand domnul X (Bogdan Stanoevici) a fost ajutat sa fuga din tara tocmai de cei care erau puşi sa-l tina in ea cu orice pret. Ani mai tarziu, i-au cerut un favor, la schimb: o crima. S-a impotrivit intai, apoi s-a conformat, dar ezitarea l-a costat scump: l-au declarat mort, in timp ce el a trebuit sa paraseasca tara de adoptie, renuntand la identitate, la familie, la toata viata sa. Credea ca a pierdut totul, dar a descoperit recent ca mai are inca mult de pierdut. In prezent,  domnul X conduce, alaturi de o tanara necunoscuta (Laura Cosoi), o maşina printr-o tara care nu mai e a lui, in cautarea ieşirii din labirintul in care a intrat cu treizeci de ani in urma.

 

 


Miss Julie
Regie:Liv Ullmann
Distributie: Colin Farrell, Jessica Chastain

Povestea are loc intr-un castel de tara din Irlanda anului 1880. Intr-o noapte de vara, Domnisoara Julie (actrita Jessica Chastain) lasa putin la o parte constrangerile sociale si incepe sa flirteze cu valetul tatalui sau (Colin Farrell). Cei doi danseaza, beau, isi fac confesiuni si se manipuleaza unul pe celalalt. Ea, usor tentata de sentimentul degradarii; el, un tip citit, umblat si instruit, dar cu toate astea, pe alocuri, aspru si grosolan. Amandoi animati in egala masura de atractie, dar si de dezgust reciproc.

 

Miss Julie descrie o lupta apriga pentru putere si dominare, mascata intr-un joc crud al seductiei si al repulsiei. Adaptare dupa piesa de teatru omonima scrisa in 1888 de norvegianul August Strinberg, Miss Julie a facut parte din selectia oficiala a Festivalului International de Film de la Toronto, in 2014.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies