marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: Black Mass si The Martian, cele mai asteptate filme ale saptamanii

Filmele saptamanii

1. Black Mass

2. The Martian

3. Blinky Bill the Movie

Premiere la cinema: Black Mass si The Martian, cele mai asteptate filme ale saptamanii

Din 2 octombrie la cinema:

Black Mass

Regie: Scott Cooper
Distributie: Johnny Depp, Kevin Bacon, Dakota Johnson


Black Mass este un film autobiografic despre gangsterul James 'Whitey' Bulger, care in noiembrie 2013 a fost condamnat de doua ori la inchisoare pe viata pentru participarea la 11 crime si alte infractiuni, printre care trafic de droguri, escrocherii si santaj din anii 1970 pana in '90. El a fost sursa de inspiratie pentru rolul lui Jack Nicholson din "The Departed, premiat cu Oscar, in regia lui Martin Scorsese.

 

 

The Martian
Regie: Ridley Scott
Distributie: Matt Damon, Jessica Chastain, Sebastian Stan

 

In timpul unei misiuni pe Marte cu echipaj uman, astronautul Mark Watney (Damon) este considerat mort, victima a unei furtuni puternice. Insa Watney supravietuieste urgiei si descopera ca a fost lasat singur pe ostila planeta. Cu provizii insuficiente, este nevoit sa-si foloseasca la maxim ingeniozitatea, inteligenta si forta interioara pentru a ramane in viata si a gasi o cale prin care mesajul sau de ajutor sa ajunga pe Pamant. La milioane de mile distanta, NASA si echipa internationala de oameni de stiinta cauta neincetat solutia prin care sa il aduca pe ‘martian’ acasa, in vreme ce colegii sai de echipa pun si ei la cale o misiune indrazneata, daca nu imposibila, de salvare. Pe masura ce aceste povesti, mostre incredibile de curaj, se desfasoara, voci din lumea intreaga se unesc pentru a incuraja revenirea acasa, in siguranta, a lui Watney.

 



 

Blinky Bill the Movie
Regie:  Alex Weight, Noel Cleary, Deane Taylor, Alexs Stadermann
Voci: Toni Collette, Ryan Kwanten, Rufus Sewell

 

Animatia „Blinky Bill: Koala cel poznas” este povestea lui Blinky, koala cu inima de aventurier care viseaza sa plece din oraselul Green Patch si sa devina mare explorator, exact ca tatal sau. Domnul Bill a disparut cu ceva timp in urma, iar Blinky este singurul care crede ca acesta inca mai traieste. Intr-o zi, micul Blinky da peste indicii despre locatia tatalui sau si hotaraste sa porneasca in cea mai mare si periculoasa aventura a vietii sale. De-a lungul drumului se va imprieteni cu cele mai neobisnuite personaje: Nutsy – un koala crescut la zoo si Jacko – o soparla ametita si foarte energica. Urmariti neincetat de Sir Claude, cei trei curajosi amici trebuie sa invete sa se ajute reciproc pentru a supravietui prin tinuturile necunoscute ale Australiei si sa il gaseasca pe tatal lui Blinky.

 

 

Alte filme de vazut la cinema


American Ultra
Regie: Nima Nourizadeh
Distributie: Kristen Stewart, Jesse Eisenberg

Povestea filmului este despre un consumator de droguri (Jesse Eisenberg) si prietena sa (Kristen Stewart), a caror viata este data peste cap din cauza unei operatiuni guvernamentale, care are loc in micul lor oras.

 

 

 

Alte filme de vazut la cinema

Sicario
Regie: Denis Villeneuve
Distributie:
Benicio del Toro, Emily Blunt

La granita dintre Statele Unite si Mexic, legea nu exista, iar neexperimentatul agent FBI Kate Mercer (Emily Blunt) devine martor al traficului international de droguri desfasurat cu implicarea fortelor guvernamentale (Josh Brolin, Benicio Del Toro). Miza creste atunci cand acestia trebuie sa il captureze pe capul intregii organizatii criminale. Benicio Del Toro este principalul colaborator in misiunea condusa de FBI la granita, iar trecutul intunecat al acestuia o va face pe Kate sa puna la indoiala tot ce stia pentru a supravietui. Filmul exploreaza o lume a intrebarilor dure si a raspunsurilor crude, in timp ce testeaza forta si emotiile oamenilor pusi in situatia de a alege intre propriile dorinte si moralitate, intr-un context in care singurul scop este acela de a supravietui pentru inca o zi.

 

 

Everest
Regie:Baltasar Kormákur
Distributie: Jake Gyllenhaal, Jason Clarke

 

Filmul ii aduce in prim-plan pe cei doi ghizi foarte experimentati, neo-zeelandezul Rob Hall, interpretat de actorul australian Jason Clarke, si americanul Scott Fischer, al carui rol este jucat de Jake Gyllenhaal, ambii morti in accident. Productia britanica cu un buget de 65 de milioane de dolari, potrivit presei, a fost filmata partial in Dolomitii italieni, in Islanda, tara natala a regizorului, si intr-o tabara de baza de pe Everest, in Nepal.

 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies