marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiere la cinema: The Fantastic Four, filmul saptamanii in cinematografele din Romania

Filmele saptamanii:

1.Self/less

2. The Fantastic Four

3. The Gift

Premiere la cinema: The Fantastic Four, filmul saptamanii in cinematografele din Romania

Din 7 august la cinema

 

Self/less
Regie: Tarsem Singh
Distributie: Ryan Reynolds, Matthew Goode, Ben Kingsley
Data: 7 august

Industriasul multimilionar Damian Hale (Ben Kingsley) a fost mult timp centrul universului, folosidu-se de puterea sa dupa bunul plac. Dupa ce afla ca are cancer, acesta accepta sa se supuna unei proceduri medicale revolutionare, menite sa ii readuca tineretea. Damian isi insceneaza moartea si incepe o noua viata, departe de cunoscuti, dupa ce constiinta sa este transferata cu succes in corpul unui barbat mai tanar (Ryan Reynolds). Insa exista oameni care nu ar permite niciodata ca imperfectiunile procedurii sa devina cunoscute, asadar vietile lui si ale celor din jur sunt in mare pericol.

 

The Fantastic Four
Regie: Josh Trank
Distributie: Miles Teller, Kate Mara, Michael B. Jordan
Data: 7 august

Cei Patru Fantastici, o relansare contemporana a uneia dintre cele mai longevive echipe Marvel, are in centru patru renegati care se teleporteaza intr-un univers alternativ si plin de pericole, unde fizicul li se modifica fizicul in mod socant.Vietile lor se schimba irevocabil, iar echipa trebuie sa invete sa-si stapaneasca noile si uimitoarele abilitati si sa colaboreze pentru a salva Terra de o teribila amenintare.

 

The Gift
Regie: Joel Edgerton
Distributie: Jason Bateman, Joel Edgerton, Rebecca Hall
Data: 7 august

Simon si Robyn au o viata perfecta. Totul se schimba cand cei doi il intalnesc pe Gordo, o cunostintaă din liceu a lui Simon. Barbatul se insinueaza in viata cuplului, iar curand se va vedea că intentiile sale nu sunt dintre cele mai bune.


Paper Towns

 


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies