marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiera regala pentru Skyfall: James Bond, la cea mai mare lansare din istoria sa. Vezi cele mai frumoase imagini

Daniel Craig a triumfat aseara la Londra, unde actorul a fost primit ca un adevarat rege. Al 23-lea film din seria Bond, Skyfall, a avut parte de o premiera regala la Royal Albert Hall.

Premiera regala pentru Skyfall: James Bond, la cea mai mare lansare din istoria sa. Vezi cele mai frumoase imagini

GALERIE FOTO Cele mai frumoase imagini de la premiera Skyfall


 

Skyfall a avut premiera mondiala aseara la Londra, iar covorul rosu a fost plin de vedete care au venit sa-l sarbatoreasca pe agentul 007 la 50 de ani de la prima aparitie pe marile ecrane, dar si pentru a se bucura de cel mai recent film din serie. Noua pelicula cu Javier Bardem si Daniel Craig va avea un weekend spectaculos in box office-urile din SUA si Marea Britanie, iar specialistii anunta ca Skyfall poate atinge un miliard de $ incasari globale.


Daniel Craig a fost mai mandru ca niciodata de eroul sau si a stralucit intr-un costum Tom Ford, alaturi de sotia sa, Rachel Weisz, dar si alaturi de cele doua Fete Bond, Berenice Marlohe si Naomie Harris.

La 3 luni dupa ce a aparut alaturi de Regina Marii Britanii la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice, Craig a avut din nou membri ai familiei regale in companie. Printul Charles si sotia sa Camilla au venit special pentru a-l vedea pe Craig in noul sau film.
 

 

"Nu am mai fost niciodata la o astfel de premiera. Este incredibil. Sunt foarte mandru de ce a iesit. Aceasta este a treia premiera Bond din viata mea, este cea mai mare si cea mai buna. Publicul ne-a primit extraordinar de bine" a spus Daniel Craig la eveniment. Starul a fost vizibil coplesit de emotii, s-a inrosit si a transpirat copios, insa sotia sa Rachel Weisz a avut grija de el.


Actorul a dezvaluit ca intotdeauna si-a dorit sa aduca umorul din filmele anterioare in noile filme Bond. "Intotdeauna am vrut sa aduc elementele caracteristice lui Bond din filmele anterioare. Cred ca acum am avut sansa sa facem cel mai frumos lucru, sa aducem personaje vechi in centrul atentiei".

 

 

Daniel Craig si Berenice Marlohe

Skyfall a fost foarte bine primit de critici, unii dintre ei l-au numit chiar cel mai bun film James Bond din istorie. Daniel Craig a spus pentru publicatia The Sun intr-un interviu acordat recent ca se simte prea batran la 44 de ani sa il mai joace pe Bond.

 

Naomie Harris

 

"Deja sunt prea batran. Insa o sa continui atat de mult cat pot. Am semnat pentru inca doua filme si cred ca pare corect. Dupa aceea, altcineva va avea sansa sa preia acest rol" a spus Craig in The Sun.

 

Intre pasiune si pericol, intre actiune irezistibila si misiuni aproape imposibile, James Bond (Daniel Craig) revine intr-o noua productie sub numele de cod Skyfall, alaturi de noua Bond Girl. Severine (Berenice Marlohe) nu este doar o femeie frumoasa, ci si curajoasa care nu va ezita niciun moment sa se alature lui James Bond in misiunea impotriva lui Raoul Silva (Javier Bardem). Regizat de Sam Mendes si produs de studiorile MGM (Metro-Goldwyn-Mayer), Skyfall ii aduce impreuna pe Daniel Craig, Javier Bardem, Berenice Mahlohe, Naomie Harris, Ralph Fiennes, Judi Dench si Ben Whishaw. In Romania, premiera filmului Skyfall va avea loc pe data de 26 octombrie 2012.
 

 

Penelope Cruz si Javier Bardem

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies