marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Premiera de Cartea Recordurilor in Marea Britanie. Cel mai recent film cu Shia LaBeouf a facut incasari de doar 7 lire

”Man Down”, un thriller de razboi cu actorul american Shia LaBeouf in rolul principal, a vandut un singur bilet in weekendul premierei sale din Marea Britanie, obtinand incasari de doar 7 lire sterline (8,7 dolari americani).
Premiera de Cartea Recordurilor in Marea Britanie. Cel mai recent film cu Shia LaBeouf a facut incasari de doar 7 lire

Weekendul premierei a fost 31 martie - 2 aprilie, informeaza site-ul revistei Variety, potrivit News.ro.


Filmul ”Man Down”, cu Shia LaBeouf, a avut premiera intr-un singur cinematograf britanic, weekendul trecut, si a obtinut incasari de doar 7 lire sterline, precizeaza ComScore. Aceasta suma reprezinta echivalentul unui singur bilet de cinematograf. Potrivit U.K. Cinema Association pretul mediu pentru un bilet de cinematograf in Marea Britanie este de 7,21 de lire sterline.



”Saracul Shia”, a declarat Paul Dergarabedian, senior media analist al companiei ComeScore. ”Acest debut ar putea intra in Cartea Recordurilor Guinness”, a adaugat el.
Filmul a fost proiectat intr-un singur cinematograf, Reel Cinema, aflat in orasul Burnley. Lungmetrajul a fost lansat simultan pe internet si pe platformele VoD (la cerere, n.r.) si va aparea luna viitoare pe DVD si Blu-ray, potrivit The Guardian.


Dupa ce a jucat in filme produse cu sume uriase de marile studiouri de la Hollywood, precum cele din franciza ”Transformers” si ”Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull”, actorul american Shia LaBeouf s-a concentrat in ultimii cativa ani pe proiecte independente, care au avut un succes indoielnic. A fost laudat pe rolul din filmul ”American Honey” din 2016, insa alte filme ale sale, precun ”The Company You Keep” si ”Charlie Countryman” au fost desfiintate de critici si ignorate de spectatori.


In schimb, mass-media s-a concentrat pe viata din afara marelui ecran a actorului american, marcata de cateva arestari cauzate de consumul excesiv de alcool si cateva instalatii artistice inedite si controversate - cea mai recenta fiind o instalatie de protest la adresa mandatului prezidential al lui Donald Trump.


Filmul ”Man Down” reprezinta o noua colaborare a lui Shia LaBeouf cu regizorul Dito Montiel. Cei doi au lucrat impreuna in 2006 la filmul ”A Guide to Recognizing Your Saints”.
”Man Down” a fost proiectat la festivalurile de la Venetia si Toronto insa a generat recenzii negative in presa de specialitate, descurcandu-se insa putin mai bine in cinematografele nord-americane (fata de Europa), unde a obtinut incasari de 454.490 de dolari.


Si alte vedete care au acceptat sa joace in filme independente s-au confruntat cu situatii asemanatoare. Emma Watson a primit un val de publicitate negativa in vara anului trecut atunci cand filmul ei ”The Colony” a obtinut in weekendul premierei din Marea Britanie incasari de doar 47 de lire sterline, in timp ce ”The Benefactor”, un film cu Richard Gere in distributie, a obtinut incasari de 25 de lire sterline in primele doua zile de proiectii, in primavara anului 2016.


Galerie foto


Modifică setările cookies