marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Poza zilei. Jean Dujardin, de ce a fost aproape sa refuze rolul din filmul care a primit 3 Globuri de Aur, 12 nominalizari BAFTA  si 10 nominalizari la Oscaruri

Nominalizatii la Premiile Oscar din acest an au fost invitati, pe 6 februarie, sa ia pranzul la Beverly Hilton Hotel, in Beverly Hills, California iar printre cei care au onorat invitatia s-au numarat Brad Pitt, George Clooney, Jean Dujardin, Michelle Williams si nu numai. Marii castigatori vor fi anuntati la gala de pe 26 februarie care va fi LIVE-TEXT pe www.procinema.ro!

Poza zilei. Jean Dujardin, de ce a fost aproape sa refuze rolul din filmul care a primit 3 Globuri de Aur, 12 nominalizari BAFTA si 10 nominalizari la Oscaruri

Galerie foto: 18 imagini cu nominalizatii la Premiile Oscar!

Brad Pitt, George Clooney si Jean Dujardin au fost starurile care au atras toate privirile pe covorul rosu si la poza oficiala. Cunoscut ca un glumet irecuperabil, actorul de 50 de ani, George Clooney nu s-a abtinut de la glume alaturi de Gary Oldman, bunul sau prieten Brad Pitt sau Jean Dujardin. Acesta din urma a oferit imaginea zilei cand a fost surprins intr-un moment 'afectuos' cu actorul din  The Descendants .


Vezi aici lista completa cu nominalizarile la Oscar 2012!


Jean Dujardin a dezvaluit intr-un interviu recent ca a fost aproape sa refuze rolul din The Artist si ca le este recunoscator fanilor care il opresc pe strada si ii zambesc. Actorul a marturisit ca pana acum cateva luni, nici nu stia sa vorbeasca bine limba engleza si ca a avut un profesor care l-a ajutat sa recupereze la timp pentru sezonul premiilor.


"Am fost la un pas sa refuz acest rol pentru ca atunci cand Michel ( n.r. Hazanavicius) m-a abordat cu proiectul unui film mut, l-am intrebat daca este nebun" a povestit actorul in revista OK unde si-a declarat si dragostea pentru George Clooney. "Este impresionant, perfect, fermecator si ...accesibil" a marturisit actorul francez al carui vis este sa lucreze cu Brad Pitt.


The Artist a primit 3 Globuri de Aur pentru cel mai film (musical sau comedie), cea mai buna coloana sonora originala si cel mai bun actor in rol principal (Jean Dujardin). De asemenea, pelicula a strans 12 nominalizari la premiile BAFTA, 10 la premiile Oscar si alte 10 la Premiile Cesar.


 



Sursa foto: Getty



Modifică setările cookies