marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Poza zilei: Charlie Sheen alaturi de toata familia pe covorul rosu. Ce staruri noi vor aparea in Two and a Half Men

Zilele de dezmat ale lui Charlie Sheen par sa fi trecut. Actorul a aratat ca-n zilele bune si a pus-o de o reuniune de gradul 0 alaturi de tatal si cei doi frati  pe covorul rosu de la Festivalul de FilmAARP Movies for Grownups.

Poza zilei: Charlie Sheen alaturi de toata familia pe covorul rosu. Ce staruri noi vor aparea in Two and a Half Men

Charlie Sheen a trecut  peste scandalul cu CBS si Warner Bros. dupa ce a fost dat afara din serialul Two and a Half Men si peste faptul ca primul episod cu Ashton Kutcher a avut audiente record pentru sitcom. ( 28 de milioane de oameni s-au uitat la episodul pilot al sezonului 9)


"A fost un episod minunat. Ashton s-a descurcat de minune iar Jon Cryer este un geniu. A fost un pic ciudat pentru mine sa ma uit la episodul pilot, insa am fost impresionat de ce am vazut" a declarat actorul la premiera filmului The Way in care apare tatal sau Martin Sheen si care a fost scris, regizat si produs de fratele sau Emilio Estevez. Alaturi de ei pe covorul rosu a fost si celalalt frate Ramon Estevez.  20 de familii care conduc Hollywoodul: cele mai influente dinastii din lumea filmului

Presa americana a scris in aceste zile ca Charlie Sheen va avea primi in urmatorii ani peste 100 de milioane de dolari in urma litigiului cu cei de la Warner Bros.


Intre timp, serialul care l-a facut in 2010 pe Charlie Sheenn cel mai bine platit actor de televiziune primeste fete noi. Lui Ashton Kutcher care joaca rolul lui Walden Schmidt un milionar cu inima franta si si care a incercat sa se sinucida i se va alatura fosta iubita jucata de actrita Judy Greer (The Wedding Planner, 13 Going on 30, 27 Dresses si Love and Other Drugs) si noul ei iubit Joe Manganiello, starul din serialul True Blood, care ii va da mari batai de cap lui Kutcher.

 

Joe Manganiello                                               Judy Greer


Emilio Estevez, Ramon Estevez, Martin Sheen si Charlie Sheen pe covorul rosu


Sursa foto: Getty


Galerie foto


Modifică setările cookies