marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Povestea unor spioni care au pus pe jar serviciile secrete britanice: imagini din thrillerul cu Colin Firth si Garry Oldman!

Tom Hardy, Gary Oldman si castigatorul Oscarului, Colin Firth, fac un trio de exceptie in thrillerul Tinker, Tailor, Soldier, Spy pentru care au fost lansate si primele imagini!

Povestea unor spioni care au pus pe jar serviciile secrete britanice: imagini din thrillerul cu Colin Firth si Garry Oldman!

Filmul urmareste inceputurile Razboiului Rece cand un spion veteren - George Smiley - este fortat sa revina pentru a desconspira un agent rus infiltrat in MI6.


Inspirat de un roman al lui John Le Carre (care semneaza si scenariul), filmul regizat de Tomas Alfredson, suedezul celebru pentru Let the Right One In, il prezinta pe Firth in rolul unui agent secret britanic suspectat ca ar fi agent dublu.


Gary Oldman care il interpreteaza pe George Smiley a declarat recent ca acesta este cel mai bun rol din cariera sa. In film mai apar Ralph Fiennes, Mark Strong, Toby Jones si Ciarán Hind iar productia va ajunge in cinema pe 16 septembrie 2011 in Marea Britanie.

Romanul lui John Le Carre a stat la baza realizarii unui serial de televiziune produs de BBC in  anii '70.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies