marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Povestea show-ului urmarit de 122 de milioane de oameni in SUA! American Idol a platit-o cu 12 milioane $ pe Jennifer Lopez!

Actrita declarat de People acum cateva saptamani cea mai frumoasa persoana din lume a luat 12 milioane de dolari pentru a fi in juriul de la American Idol!

Povestea show-ului urmarit de 122 de milioane de oameni in SUA! American Idol a platit-o cu 12 milioane $ pe Jennifer Lopez!

Unul dintre cele mai de succes reality show-uri de peste ocean, American Idol este o emisiune concurs,ce-si propune sa descopere persoane talentate si sa le dea sansa de a avea o cariera muzicala.


Editia cu numarul 10 din SUA ( difuzata miercuri seara) care a fost urmarita de peste 122 de milioane de oameni conform www.people.com a fost castigata de Scotty McCreery - un pusti de 17 ani cu origini din Puerto Rico care a impresionat pe toata lumea si care spune ca are ceva din J-Lo. 
 

McCreery, un adept al muzicii country, a devenit cel mai tanar baiat castigator al show-ului si va fi ajutat sa debuteze in industria muzicala. Ramane de vazut daca va avea succes. Gurul showbiz-ului - britanicul Simon Cowell - este alaturi de compania sa, creatorul showului!
 

Jennifer Lopez care a luat 12 milioane de dolari pentru participalea la show, a atras toate privirile la finala American Idol, cand a dansat provocator pe scena in timp ce sotul ei, Marc Anthony, interpreta una dintre melodiile lui.


Din juriul au mai facut parte Steven Tyler si Randy Jackson.

Jennifer Lopez a facut spectacol


U2 au fost si ei prezenti la finala American Idol


Castigatorul Concursului: Scotty McCreery

Sursa foto: Splash


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies