marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Postul CBS a confirmat inca doua sezoane ale serialului ”The Big Bang Theory”. Compromisul facut de actorii principali

Serialul de televiziune ”The Big Bang Theory” va fi produs de CBS pentru inca doi ani, in ciuda speculatiilor potrivit carora show-ul ar fi urmat sa se incheie odata cu cel de-al 10-lea sezon, informeaza bbc.com.
Postul CBS a confirmat inca doua sezoane ale serialului The Big Bang Theory . Compromisul facut de actorii principali

Actorii Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg si Kunal Nayyar vor face parte in continuare din distributia serialului. Contractele actritelor Mayim Bialik si Melissa RauchInsa se afla inca in proces de negociere, relateaza News.ro.


Recent, a fost anuntat ca Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg si Kunal Nayyar au fost de acord sa li se reduca salariile, astfel incat sa fie crescute cele ale actritelor Mayim Bialik si Melissa Rauch.



Jim Parsons si ceilalti patru actori care apar inca din primul episod al serialului ar castiga in jur de un million de dolari pe episod, in timp ce Mayim Bialik si Melissa Rauch, care au intrat in distributia show-ului in cel de-al treilea sezon, ar castiga in jur de 200.000 de dolari.
Cei cinci actori au fost de acord sa fie platiti cu sume mai mici, astfel incat Mayim Bialik si Melissa Rauch sa primeasca onorarii de 500.000 de dolari.


Al 10-lea sezon al serialului este difuzat in aceasta perioada de postul CBS.


Recent, a fost confirmata productia unui nou serial, ”Young Sheldon”, inspirat din ”The Big Bang Theory”, care va avea premiera in acest an.
Creat de Chuck Lorre si Steve Molaro, producatorii executivi ai serialului ”The Big Bang Theory”, noul show TV il va avea ca personaj principal pe omul de stiinta Sheldon Cooper, unul dintre actorii principali ai proiectului originar, aflat la varsta de noua ani. Personajul va fi interpretat de Iain Armitage.


Jim Parsons, actorul care il interpreteaza pe Sheldon Cooper in productia originala, va nara noul show, in rolul omului de stiinta aflat la varsta maturitatii.


”The Big Bang Theory” este un serial de comedie produs de postul de televiziune american CBS. Inventivi si mereu pusi pe glume, fizicienii Leonard Hofstadter (Johnny Galecki) si Sheldon Cooper (Jim Parsons) traiesc intr-o realitate doar a lor, incercand totusi sa se adapteze unei lumi pe care, se pare, ca nu prea o inteleg. Inteligenta celor doi contrasteaza puternic cu sociabilitatea si veleitatile de vedeta ale superbei lor vecine, Penny (Kaley Cuoco), de unde si o serie de intamplari de-a dreptul amuzante, potrivit cinemagia.ro.
Serialul ”The Big Bang Theory” a castigat de-a lungul anilor numeroase premii, intre care se numara un Glob de Aur, in anul 2011, si noua premii Primetime Emmy.


Galerie foto


Modifică setările cookies