marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Poster pentru sezonul 5 din The Walking Dead: Rick trebuie sa supravietuiasca, ce se va intampla cu eroii celui mai urmarit serial din SUA

Nici nu s-a terminat bine sezonul 4 din The Walking Dead si producatorii deja au lansat primul poster pentru The Walking Dead, in care este infatisat Rick. Ultimul episod din sezonul patru a batut competitia si a fost urmarit de 15.7 milioane de spectatori, o cifra foarte buna.

Poster pentru sezonul 5 din The Walking Dead: Rick trebuie sa supravietuiasca, ce se va intampla cu eroii celui mai urmarit serial din SUA

 

The Walking Dead este unul dintre cele mai urmarite seriale din lume, cu o baza extraordinara de fani. Asa ca nu e de mirare faptul ca ultimul episod din sezonul 4 a inregistrat cifre foarte bune. Astfel, a fost cel mai urmarit episod dupa cel de debut al sezonului, care a atras peste 16 milioane de spectatori in fata televizoarelor.

 

La o saptamana de la incheiere, cei de la AMC au lansat deja primul poster pentru sezonul 5. Sezonul s-a incheiat abrupt, lasandu-i pe fani cu multe intrebari, dupa ce Rick, Darryl, dar si Maggie sau Glenn s-au reunit la Terminus, un loc misterios de adapost, pe care Rick il considera periculos.

 

 

Imaginea pare simpla, dar este deosebit de sugestiva. Rick (Andrew Lincoln) apare stand pe vine si tinand o arma in mana, intr-o raza de lumina ce patrunde printr-un geam. Un mesaj pare scrijelit pe zid: "Survive".  Si se pare ca acest cuvant va deveni deviza lui Rick si a grupului sau in urmatoarele episoade, avand in vedere ca se afla din nou in situatia de a infrunta un inamic terifiant si de a se zbate in demersul de a descoperi solutii si scapari.

 

Robert Kirkman, producatorul serialului si creatorul benzilor desenate care stau la baza a facut cateva declaratii despre ce se va intampla in urmatorul sezon: "Rick a ajuns intr-un impas si se intreaba daca nu cumva au fost nevoiti atat de mult sa supravietuieasca incat au uitat sa fie oameni? Incepe sa isi piarda speranta in umanitate, in capacitatea de a avea incredere unul in celalalt si i se pare imposibil sa mai poti trai omeneste intr-o astfel de lume. Personajul lui Rick va fi bantuit de experientele petrecute in ultimul episod si o va lua intr-o noua directi" a spus Kirkman, conform Hollywood Reporter.

 

 

 

 

Al cincilea sezon din "The Walking Dead" este asteptat in luna octombrie si este, fara indoiala, unul dintre cele mai populare seriale ale momentului. Creat de Frank Darabont ("The Shawshank Redemption"), serialul a trecut prin mai multe modificari, dupa ce s-au schimbat regizorii si coordonatorii serialului. De la lansare si pana acum a fost constant cel mai urmarit serial in segementul de varsta 18-49 de ani.

"Multimim fanilor care sunt alaturi de noi si care au transformat primul episod din sezonul 4 in cel mai urmarit din istoria acestui serial. Ei ne fac sa fim mandri de acest serial" a spus presedintele AMC, Charlie Collier.
 

Extrem de grafic, cu multe scene violente si de canibalism, show-ul prezinta o luma postapocaliptica distrusa de o epidemie care ii transforma pe oameni in zombie.
 

 

 

Fara a se sti cum s-a ajuns aici, il urmarim pe seriful Rick trezit dupa cateva saptamani de coma, singur intr-un spital parasit, si care se lupta cu hoarde de zombie pentru a-si gasi familia. Atunci cand o face,  incepe o noua aventura  - supravietuirea intr-un mediu invadat. De-a lungul timpului, personajele isi schimba personalitatea, iar unii vor fi in stare sa faca orice pentru a supravietui.
 

Creatorul serialului este regizorul, scenaristul si producatorul Frank Darabont, cel care a realizat "The Shawshank Redemption" (1994), nominalizat la 7 premii Oscar si cel mai votat film din istorie pe IMDB, cu peste 670 de mii de voturi. A mai regizat "The Green Mile" (1999) si "The Mist" (2007) - toate trei dupa romane ale lui Stephen King pentru care s-a ales cu 3 nominalizari la Oscar.
 

 

Din distributia serialului fac parte: Andrew Lincoln, Jon Bernthal, Sarah Wayne Callies (pe care o stiti din Prison Break), Laurie Holden, Jeffrey DeMunn, Steven Yeun, Chandler Riggs si Norman Reedus.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies