marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Poster oficial pentru The Expendables 2: cum vor arata cei mai duri eroi de actiune

Fanii celor mai mari eroi de actiune sunt in extaz, dupa ce ieri a aparut primul poster al filmului The Expendables 2. Mr. Stallone, Arnold, Chuck Norris, Bruce Willis, Dolph Lundgren, Jason Statham si Van Damme apar toti in primul afis de promovare a filmului asteptat de milioane de fani.

Poster oficial pentru The Expendables 2: cum vor arata cei mai duri eroi de actiune

CLICK AICI PENTRU POSTER


In acest moment, filmarile au loc in Bulgaria, de unde au aparut si o serie de fotografii cu maestrii in plina actiune. Dupa ce primul film The Expendables (2010) a fost un real succes la public, Sylvester Stallone (65 de ani), a reusit sa stranga o pleiada de staruri inca o data, pentru o noua aventura plina de testosteron si bataie.

 


Eroii de sacrificiu se intorc si de data asta e personal. Dupa ce Tool (Mickey Rourke) este ucis cu brutalitate intr-o misiune, prietenii lui jura razbunare. Nu vor fi insa singurii care vor sa curga sange. Frumoasa fiica a lui Tool, Fiona pleaca si ea sa razbune moartea tatalui ei. Lucrurile se complica atunci cand fata este capturata de un dictator nemilos. Eroii de sacrificiu se aleg cu cea mai grea misiune.
 

The Expendables 2 n-a fost ferit de evenimente tragice. In urma cu cateva saptamani, un cascador care filma pentru continuarea filmului de actiune "Eroi de sacrificiu/ The Expendables", turnata in Bulgaria, a murit pe platourile de filmare.

 

Echipa de luptatori de elita formata din Chuck Norris,  Jean-Claude Van Damme, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Jason Statham, Dolph Lundgren, Mickey Rourke, Terry Crews, Jet Li. si Liam Hemsworth  va ajunge pe marile ecrane pe 17 august 2012. Filmul este regizat de Simon West. Prima parte a obtinut la nivel mondial incasari de 260 de milioane de dolari.


 

 

10 lucruri pe care nu le stiai despre The Expendables:


10. In primul film, Jean Claude Van Damme a refuzat rolul lui Gunner Jensen, considerand ca este lipsit de substanta. Ulterior, Stallone a mentionat ca a creat acel rol avandu-l in minte pe Dolph Lundgren, cel caruia i-a si revenit rolul, pana la urma.
 

9. Ben Kinglsey, Robert De Niro si Al Pacino au fost luati in vizor pentru rolul lui Munroe, care i-a revenit lui Eric Roberts.
 

8.Rolul lui Hale Ceasar i-a fost oferit lui Wesley Snipes, insa acesta nu s-a putut alatura echipei din cauza problemor pe care acesta le avea cu Fiscul - pentru ca nu si-a platit taxele nu avea voie sa paraseasca SUA- si nu putea participa la filmarile din afara tarii.  Rolul i-a revenit lui Forest Whitaker si a fost rescris pentru el, dar actorul a fost nevoit sa abandoneze proiecteul din cauza programului incarcat. O alta optiune a fost 50 Cent, dar care a refuzat pentru a se concentra asupra carierei muzicale. Pana la urma, Stallone i-a oferit rolul fostului jucator in NFL, Terry Crews.
 

7. Stevean Seagal trebuia sa aiba o aparitie cameo, dar acesta a refuzat din cauza relatiei proaste pe care o are cu producatorul Avi Lerner.
 

6. West Coast Customs Street Custom  a construit 3 masini    Ford model F100 -model clasic din 1955 - pentru film. Una fost distrusa intr-o explozie, alta folosita in film si a treia a fost creata pentru Sylvester Stallone.
 


5. Conform zvonurilor aparute inainte de lansarea filmului, Sandra Bullock ar fi trebuit sa joace intr-un rol mic in  The Expendables. Insa actrita a negat acest lucru, spunand ca nici nu stie de proiect. Mai tarziu, a declarat ca ar fi interesata sa apara in sequel, dar conteaza mult ce poveste va avea filmul.
 

4. Bugetul initial alocat era de 50 de milioane de dolari, insa acesta a ajusn pana la 70-80 de milioane de dolari, Incasarile totale la nivel mondial au fost de 274 de milioane de dolari.
 

3. Este primul film al lui Stallone de la Rocky IV incoace care depastete incasaria de 100 de milioane de dolari in SUA.
 

2. Planurile pentru o continuare au fost stabilite cu 7 luni inainte ca primul film sa se lanseze.
 

1. Pe 24 octombrie 2009, Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger si Bruce Willis au filmar impreuna prima scena. Acesta a fost prima aparitie pe marile ecrane pentru Arnold, dupa o pauza de 6 ani.
 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies