marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cele mai tari vedete din Romania au fost prezente la premiera de gala a filmului Alt Love Building: Dragos Bucur a stralucit alaturi de sotia sa, Dana Nalbaru

Comedia lansata in cinematografe de catre Freeman Entertainment pe 26 decembrie este cel de-al doilea proiect al lui Dragos Bucur, Alexandru Papadopol si Dorian Boguta, in calitate de actori si producatori.

Cele mai tari vedete din Romania au fost prezente la premiera de gala a filmului Alt Love Building: Dragos Bucur a stralucit alaturi de sotia sa, Dana Nalbaru

VEZI IMAGINILE IN GALERIE FOTO

 

La premiera de gala de pe 19 decembrie, cei trei au venit insotiti de frumoasele lor partenere Dana Nalbaru, Ioana Ginghina si Malvina Cservenschi, iar la eveniment au mai participat si alte vedete ca: Andreea Raicu, Cristina Cepraga, Dorina Chiriac, Adina Galupa, Doinita Oancea, dar si altele.

 

Continuarea comediei de succes ,,Love Building”, filmul Alt Love Building este regizat de Iulia Rugina si ii aduce in rolurile principale pe Dragos Bucur, Dorian Boguta si Alexandru Papadopol, alaturi de un nume de referinta in cinematografia mondiala, actorul Ben Cross.

 

 

Si de aceasta data distributia filmului aduce pe marile ecrane 23 de absolventi ai scolii Actoridefilm.ro, actiunea din Alt Love Building desfasurandu-se acum in plina iarna, cu cateva zile inainte de Revelion. La sase luni de la prima editie a taberei de reparat relatii, ,,Love Building”, intalnim acum noua cupluri cu probleme si trei terapeuti cu probleme si mai mari, care atunci cand nu se sicaneaza se lupta cu demonii interiori si problemele trecutului. Acum nu mai e atat de simplu sa alerge catre mult ravnitul “si au trait fericiti pana la adanci batraneti”. Chiar daca au ajuns din nou intr-un ,,Love Building”, de data acesta va fi altfel.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies