marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Piratii din Caraibe 5: a fost stabilita noua data de lansare. Cand va reveni Johnny Depp in rolul lui Jack Sparrow

Dupa amanari si temeri ca nu va fi lansat deloc, iata ca fanii pot sta linistiti. Cei de la Disney au stabilit data oficiala pentru Piratii din Caraibe 5. Astfel, urmatorul film din serie se va lansa in vara lui 2017, la 6 ani fata de ultimul film, scriu cei de la Hollywood Reporter.

Piratii din Caraibe 5: a fost stabilita noua data de lansare. Cand va reveni Johnny Depp in rolul lui Jack Sparrow

 

Pirates of Caribbean: Dead Men Tell No Tales va marca revenirea lui Johnny Depp in rolul celebrului pirat Jack Sparrow. Insa, fanii mai au de asteptat doi ani pana cand isi vor vedea eroul preferat. Noua data oficiala este 7 iulie 2017.  In urma cu cateva luni, producatorul Jerry Bruckheimer a declarat ca filmul a fost amanat - intial pentru 2016 - si a explicat si cateva dintre problemele cu care se confrunta.


Dupa esecul peliculei The Lone Ranger, producatorii de la Disney spera sa reduca investitia la un total de 200 milioane de $ ceea ce e putin probabil sa se intample insa aducerea in echipa de lucru a regizorilor Joachim Ronning si Espen Sandberg de la Kon-Tiki ar trebui sa la final o suma relativ mica.

 

 

Intrebat daca este increzator in finalizarea proiectului, producatorul a afirmat „ nu esti niciodata increzator cu niciun film, dar este totusi o franciza care valoreaza  miliarde de dolari; ultimul film din serie incasand 1.04 miliarde de $.”


Demararea lucrarilor trebuie usor grabita intrucat „ar fi trebuit sa incepem filmarile in martie insa banii au fost cheltuiti in alte directii” declara Bruckheimer care apreciaza ca scenaristul Jeff Nathanson nu este unul dintre cei mai buni, acesta fiind la a doua incercare de a face un scenariu, primul fiind prea scump si prea complicat de urmarit facandu-l pe Jerry sa se intrebe „cum poti sa apreciezi pretul pentru o schita?”.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies