marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Pierce Brosnan, cel mai periculos James Bond din istorie: Nu am fost niciodata suficient de bun pentru acest rol. Dezvaluirile sale dupa 12 ani de cand l-a jucat pe agentul 007

Cunoscut pentru rolul exceptional pe care l-a realizat in cele patru filme din seria James Bond, Pierce Brosnan a facut o declaratie surprinzatoare, dupa 12 ani de la ultima reprezentatie a agentului 007.

Pierce Brosnan, cel mai periculos James Bond din istorie: Nu am fost niciodata suficient de bun pentru acest rol. Dezvaluirile sale dupa 12 ani de cand l-a jucat pe agentul 007

Intr-un interviu acordat pentru The Guardian, Pierce Brosnan a marturisit ca a dus o lupta destul de grea pentru a intra in pielea personajului pe care l-a interpretat in GoldenEye (2005), Tomorrow Never Dies (1997), The World Is Not Enough (1999) si Die Another Day (2002).


"Am fost prins intr-un fel de capcana a timpului intre Roger Moore si Sean Connery. A fost foarte dificil pentru mine sa inteleg ce am de facut. Violenta nu a fost niciodata reala, forta bruta a persoanei nu a fost palpabila. A fost destul de bland, iar caracterizarea a fost doar de suprafata", a declarat Brosnan.
 

 


"Nu am avut vreodata placerea de a ma uita la mine ca la James Bond. Pentru ca nu a fost niciodata suficient de bun. A fost un sentiment oribil", a adaugat acesta.


Pierce Brosnan, in varsta de 60 de ani, a jucat in patru filme rolul spionului britanic James Bond, inainte de a fi inlocuit de Daniel Craig. Actorul de origine irlandeza a jucat si in Cascada Seraphim, in musicalul Mamma Mia si in thrillerul politic The Ghost Writer, regizat de Roman Polanski.

 

Intr-un top realizat  de britanici, la nivel de inamici anihilati, Pierce Brosnan este lider si considerat cel mai periculos James Bond din istorie. Acesta a ucis in filmele sale 76 de persoane, Connery si Moore au facut fiecare cate 51 de victime, iar Daniel Craig a ucis 25 de oameni.

 

 

 

 

La capitolul box-office, cel mai de succes film in care a jucat Pierce Brosnan este GoldenEye, cu 352 de milioane de dolari la nivel global. Insa succesul sau a fost intrecut de filmele lui Daniel Craig. Skyfall a fost primul film din serie care a facut 1 miliard de dolari


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies