marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Peter Jackson a dezvaluit 20 de minute din The Hobbit: The Desolation of Smaug: cum au reactionat fanii si cum arata cel mai spectaculos trailer de pana acum

Peter Jackson a dezvaluit 20 de minute din The Desolation of Smaug si le-a raspuns fanilor la intrebari in cadrul unor evenimente speciale ce au avut loc in mai multe orase importante din intreaga lume.

Peter Jackson a dezvaluit 20 de minute din The Hobbit: The Desolation of Smaug: cum au reactionat fanii si cum arata cel mai spectaculos trailer de pana acum

Cu o luna inainte de marea premiera a filmului The Hobbit: The Desolation of Smaug, cei de la Warner Bros au lansat un nou trailer, care dezvaluie mai mult din actiune, dar si 20 de minute din film. Imaginile noi au fost prezentate in cadrul mai multor evenimentele ce au avut loc  in orase ca Los Angeles, Sydney, Madrid, Roma, Paris sau Toronto.

Fanii din lumea intreaga au stat la coada ca sa obtina tricouri speciale, postere sau costume cu personaje din Middle-Earth.  Unii dintre cei mai infocati fani au venit deja costumati, dovada ca universul imaginat de Tolkien ramane un fenomen mondial.
 

 

Vedetele filmului, Evangeline Lilly, Orlando Bloom, Luke Evans, Richard Armitage si regizorul Peter Jackson au fost si ei prezenti in diverse orase ca New York sau Los Angeles. Regizorul trilogiei The Hobbit a prezentat in premiera 20 de minute din The Desolation of Smaug, al doilea film din serie, care va fi lansat si in cinematografele din Romania, incepand cu 13 decembrie.


Prima secventa il infatisa pe Bilbo in padurea Mirkwood, dar fanii au putut vedea imagini si cu Muntele Singuratic sau Orasul Lacului. Fanii au putut vedea si bucati dintr-o scena infioratoare in care Bilbo trebuie sa se lupte cu paianjeni uriasi in  Codrul Intunecat. Totodata, in aceasta parte a doua va aparea si celebrul inel, iar Bilbo va descoperi puterile sale, dar si latura intunecata a acestuia. 

 

 

 

 


Dar pe langa secventele din film, fanii au avut ocazia sa vada si imagini de la filmari, ecranele verzi cu care filmau actorii si celebrele bloopers - gafe de la filmari.

Jurnalistii de la The Hollywood Reporter si Empire au fost prezenti la evenimente si au vazut imaginile prezentate de Peter Jackson. Intrebat daca i-a fost greu sa tina pasul cu o densitate atat de mare personaje, acesta a spus "Nu chiar. Este o diferenta majora intre cel care scrie cartea si cel care trebuie sa o transpuna pe marele ecran.  Regizorul se bazeaza pe personaje pentru a spune povestea, pentru ca tu ca nu te poti implica direct".


 

Evangeline Lilly a fost si ea prezenta, cea care o va juca pe Tauriel. Actrita a povestiti cum s-a pregatit pentru aceasta serie. "Intentia mea a fost de la inceput sa nu ma intorc in trecut si sa nu revad celelalte filme. Nu am vrut sa imi creez interpretarea pe modelul altui personaj. Un aspect interesant al filmului este faptul ca are o atmosfera si incarcatura masculina. Eu sunt una din cele doua femei din film si sunt o luptatoare, ceea ce mi-a placut la nebunie." Lilly, cunoscuta publicului din serialul Lost, a spus ca acesta este cel mai greu rol din cariera ei, dupa ce a fost nevoita sa investe o gramada de lucruri grele, inclusiv sa traga cu arcul.

 

 

Orlando Bloom a vorbit cu fanii despre ce a insemnat revenirea in pielea unui personaj care l-a facut celebru, dupa 10 ani. "Primul lucru pe care l-am facut a fost sa probez costumul vechi sa vad daca imi mai vine. Am incaput in el" a spus glumind actorul.

Andy Serkis a impartasit din secretele interpretarii lui Smeagol si care sunt cele mai dificile momente atunci cand joci un personaj cu ajutorul tehnologiei motion-capture. "Mi-a fost dificil sa il gasesc pe Smeagol inainte de a deveni Gollum. Sa ma tarasc prin pesteri si ascunzisuri mi s-a parut o treaba mai grea decat acum 10 ani. " Acesta a spus ca momentul lui preferat ramane cel din Unexpected Journey, atunci cand el si Bilbo se intalnesc pentru prima data.

 

 

Cei de la Hollywood Reporter scriu ca filmul va fi pe gustul fanilor si ca evenimentele organizate cu fani au fost un succes pentru studiourile Warner Bros. Exista sanse mari ca The Desolation of Smaug sa intre in clubul miliardarilor, la fel ca si primul film din trilogia The Hobbit. Daca primul a generat reactii mixte, ramane de vazut ce impresie va avea asupra fanilor al doilea film, insa totul pare promitator si s-ar putea chiar sa depaseasca An Unexpected Journey.

 

Al doilea film din trilogia The Hobbit, regizata de Peter Jackson, continua aventurile lui Bilbo Baggins (Martin Freeman), alaturi de dwarfi si Gandalf.  In The Desolation of Smaug, aventurierii pornesc pe urmele dragonului Smaug (Benedict Cumberbatch) pentru a-si recupera aurul. Pe drum, ei se vor reintalni cu elfii, inclusiv Legolas (Orlando Bloom), dar si frumoasa Tauriel (Evangeline Lilly).

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies