marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Performanta fara precedent pentru box office-ul romanesc: Minte-ma frumos, cel mai profitabil film romanesc al ultimilor ani

Diana Dumitrescu si Andi Vasluianu, protagonistii celei mai recente comedii romantice au reusit sa-i cucereasca pe romani cu povestea lor de dragoste.

Performanta fara precedent pentru box office-ul romanesc: Minte-ma frumos, cel mai profitabil film romanesc al ultimilor ani

 

Comedia romantica Minte-ma frumos a devenit in urma acestui weekend cel mai profitabil film romanesc al ultimilor ani, dupa ce a adus in salile de cinema nu mai putin de 14.011 spectatori si a generat venituri de aproximativ 229.000 RON, intr-un timp record.

Minte-ma frumos surclaseaza prin incasarile sale atat succesul inregistrat de productia romaneasca Despre oameni si melci, a carui lansare a cumulat venituri de aproximativ 200.000 de RON, precum si debutul filmului Eu cand vreau sa fluier, fluier, care a adunat in box office-ul de lansare suma de 112.000 RON.

 

Diana Dumitrescu, Loredana si Antoaneta Zaharia

Lansat simultan in 31 de cinematografe din 19 orase, filmul Minte-ma frumos este o productie MediaPro Pictures regizata de Iura Luncasu, dupa un scenariu de Adrian Lustig, produs de Ducu Ion, cu Andi Vasluianu, Diana Dumitrescu, Marius Damian, Antoaneta Zaharia si Loredana Groza in rolurile principale.

Andi Vasluianu si  Diana Dumitrescu


Minte-ma frumos spune povestea a doi tipi simpatici din Bucuresti, care duc o viata cat se poate de neobisnuita… Dani (Andi Vasluianu) e part-time furnizor de servicii IT si part-time gigolo, iar Toni (Marius Damian) e full-time… hacker iscusit care isi inseala partenerul de viata – computerul – cu o tipa cunoscuta pe Internet, Oana (Antoaneta Zaharia). Dana (Diana Dumitrescu) si Oana, ucenice cofetare si colege de apartament, sunt cum nu se poate mai diferite.


Dana, tipa senzuala, suceste capetele barbatilor oriunde apare, pe cand Oana iubeste foarte mult prajiturile, de unde si formele mai rotunjoare. Si cum era de asteptat, cand discutiile lungi pe chat nu pot ramane vesnic virtuale, Toni si Oana isi dau intalnire fata-n fata. Dar exista o problema majora: Toni nu seamana deloc cu poza de profil, iar Dani ajunge la intalnire in locul lui. Dar oare la intalnire se prezinta chiar Oana? Sau fiecare dintre cei patru… minte frumos?
 



 


Galerie foto


Modifică setările cookies