marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Penelope Cruz va realiza un documentar despre copiii bolnavi de leucemie

Actrita spaniola Penelope Cruz, care joaca rolul unei femei care lupta impotriva unui cancer de san in viitorul sau film “Ma Ma”, a anuntat ca va realiza un documentar despre copiii bolnavi de leucemie, relateaza AFP.

Penelope Cruz va realiza un documentar despre copiii bolnavi de leucemie

"Scopul meu este de a atrage atentia asupra acestei teme sensibile", a declarat actrita in varsta de 41 de ani la conferinta de presa.

Documentarul, primul realizat de Penelope Cruz, prezinta povestea mai multor copii bolnavi de leucemie, un cancer de sange, a parintilor si a medicilor lor.

"Ma voi intalni cu acesti copii. Unii dintre ei au invins boala, altii inca lupta. Eu voi fi doar un observator, in timp ce ei vor povesti lumii ceea ce li s-a intamplat", a declarat actrita.

"Va fi desigur foarte greu deoarece va trebui sa petrec mult timp in compania acestor copii care lupta cu boala. Sunt copii care imi vor impartasi oroarea a ceea ce trebuie sa traiasca", a spus Penelope Cruz, care este mama a doi copii impreuna cu actorul Javier Bardem.

Actrita a declarat ca spera ca documentarul sa incurajeze mai mult cercetarile asupra acestei boli de cancer.
"Tot ceea ce se poate face pentru a-i ajuta pe acesti copii, chiar si foarte putin, este o mare bucurie pentru mine", a marturisit Penelope Cruz.
 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies