marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Penelope Cruz perfecta in costum de baie la 7 luni dupa ce a nascut

La 7 luni de la nasterea primului ei copil, Leo, Penelope Cruz a aratat un corp de invidiat.

Penelope Cruz perfecta in costum de baie la 7 luni dupa ce a nascut

Penelope Cruz  care este in prezent implicata in filmul lui Woody Allen - The Bop Decameron  - a fost surprinsa de fotografi in costum de baie, in timp ce se afla in vacanta alaturi de sotul ei, Javier Bardem si de fiul lor in varsta de sapte luni.

Penelope, in varsta de 37 de ani si-a afisat silueta perfecta in vacanta din in Italia. Acestia  au mai calatorit in Costa Brava, Spania, alaturi de fratele lui Penelope, Eduardo, si de iubita acestuia, Eva Longoria.


Evolutia lui Penelope Cruz: top 10 filme care i-au marcat cariera! GALERIE FOTO!


Actorii spanioli Penelope Cruz si Javier Bardem au devenit, in luna ianuarie, parintii unui baietel, care s-a nascut intr-o clinica din Los Angeles.

Zvonurile despre sarcina actritei circulau inca de la casatoria secreta a acesteia cu actorul spaniol Javier Bardem, celebrata in luna iulie 2010.


In comedia - The Bop Decameron - care va aparea in 2012 va juca alaturi de Alec Baldwin, Roberto Benigni, Jesse Eisenberg, Greta Gerwig, Ellen Page si  Alison Pill. In prezent o puteti vedea pe actrita in blockbusterul Piratii din Caraibe 4: Pe ape si mai tulburi.

Sursa foto: Splash
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies