marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Penelope Cruz, declarata cea mai sexy femeie in viata de catre revista Esquire: la 40 de ani, frumoasa actrita spaniola nu si-a pierdut farmecul  

Are 40 de ani, este mama a doi copii si nu exagereaza niciodata cu aparitiile mondene. Si totusi, barbatii o viseaza in continuare. Penelope Cruz a fost numita de revista Esquire drept cea mai sexy femeie in viata. Anul trecut, Scarlett Johansson primea acest titlu, pentru a doua oara.
 

Penelope Cruz, declarata cea mai sexy femeie in viata de catre revista Esquire: la 40 de ani, frumoasa actrita spaniola nu si-a pierdut farmecul


Cu un chip ce iese din tipare, un corp senzationala si un accent sexy, Penelope Cruz este pentru multi barbati imaginea femeii ideale. Nici nu e de mirare ca editorii revistei Esquire au ales-o anul acesta drept "cea mai sexy femeie in viata".

Penelope Cruz, care este casatorita cu actorul Javier Bardem, este a 11-a femeie care primeste acest titlu din partea revistei Esquire. Printre celelalte vedete se numara Angelina Jolie, Rihanna, Charlize Theron sau Scarlett Johansson.

 

In urma cu cateva saptamani, Penelope Cruz a declarat pentru Variety ca isi doreste sa renunte la cariera de actorie in defavoarea uneia de producator. "Vreau sa construiesc ceva ce poate reprezenta viitorul meu in cinematografie, nu doar sa fiu in fata camerei. In vreo 10 ani mi-as dori sa regizez un film, acum ma voi orienta spre reclame si videoclipuri", a marturisit sotia lui Javier Bardem.

 

 


Aceasta a mai zis ca, daca in tinerete era atrasa de drame puternice, astazi isi doreste sa faca si alt gen de filme. Penelope Cruz, in varsta de 40 de ani, este cunoscuta ca fiind muza regizorului spaniol Pedro Almodovar. Ea a devenit celebra cu rolul din filmul "Totul despre mama mea", pe care mentorul sau l-a lansat in 1999. A fost nominalizata la premiile Oscar in 2007, pentru rolul din "Volver", tot sub semnatura lui Almodovar, dar si in 2010, pentru interpretarea din musicalul "Nine". Printre filmele in care a mai jucat se numara "Belle Epoque" (1992), "Deschide ochii" (1997), "Femeia mereu deasupra" (2000), "Vanilla Sky - Deschide ochii" (2001) si "Nu te misca" (2004). Este prima actrita spaniola recompensata cu premiul Oscar pentru interpretare (2009, "Vicky Cristina Barcelona") si prima actrita spaniola care a primit o stea pe Bulevardul gloriei - Walk of Fame - din Hollywood.

 


 

Penelope este a doua persoana de origine spaniola care castiga un premiu Oscar, dupa victoria lui Javier Bardem din 2007, dar este singura femeie din Spania care reuseste aceasta performanta. Cunoscuta si pentru actiunile sale caritabile, Penelope Cruz  a fost inclusa de nenumarate ori in topul celor mai frumoase femei din lume.

 

Sursa foto: Esquire


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies