marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Penelope Cruz: cum arata una dintre cele mai sexy actrite din lume la un an dupa ce a nascut

Penelope Cruz se afla in Spania unde filmeaza pentru productia Ma Ma. Actrita si-a facut timp pentru a sta alaturi de familie.

Penelope Cruz: cum arata una dintre cele mai sexy actrite din lume la un an dupa ce a nascut

 

Actrita de 40 de ani a fost surprinsa in timp ce se relaxa pentru cateva ore in Insulele Tenerife, impreuna cu cei doi copii, Leo si Luna. Imbracata intr-un costum de baie intreg, cu parul desfacut si fara machiaj, Penelope Cruz a impresionat cu formele voluptoase.

 

Intr-un moment de liniste, vedeta a fost fotografiata in timp ce intra in apa si se bucura de valurile oceanului, insa totul a durat destul de putin, actrita preferand sa stea alaturi de copii.
 

 

In urma cu cateva saptamani, Penelope Cruz a declarat pentru Variety ca isi doreste sa renunte la cariera de actorie in defavoarea uneia de producator. "Vreau sa construiesc ceva ce poate reprezenta viitorul meu in cinematografie, nu doar sa fiu in fata camerei. In vreo 10 ani mi-as dori sa regizez un film, acum ma voi orienta spre reclame si videoclipuri", a marturisit sotia lui Javier Bardem.


Vezi imaginile pe perfecte.ro


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies