marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Penelope Cruz a atras toate privirile la premiera filmului Zoolander 2 de la Berlin. Rolul inedit pe care il joaca alaturi de Ben Stiller si Owen Wilson

Ben Stiller si Owen Wilson isi reiau rolurile de supermodele excentrice in comedia Zoolander 2. Pelicula apare la 15 ani dupa primul film si include nume noi in distributie, precum Penelope Cruz.

Penelope Cruz a atras toate privirile la premiera filmului Zoolander 2 de la Berlin. Rolul inedit pe care il joaca alaturi de Ben Stiller si Owen Wilson

Starurile filmului au fost prezente de curand pe covorul rosu la premiera de la Berlin. Inevitabil, toate privirile s-au indreptat spre frumoasa Penelope Cruz.

"Este sexy. Am incredere in ea. Cineva incearca sa ii omoare pe cei mai frumosi oameni din lume."


In Zoolander 2, Cruz are rolul unui agent Interpol trimis sa il recruteze pe Derek Zoolander, interpretat de Ben Stiller. Dar si pe Hansel, jucat de Owen Wilson.

Amandoi au fot intr-un trecut indepartat modele de succes, iar acum ar putea detine cheia unor asasinate suspecte.


Noua misiune il pune pe Derek fata in fata cu maleficul Mugatu, interpretat de Will Ferrell.


"Sunt rau pana in maduva oaselor acum. Unde imi este cafeaua cu lapte?"


Reporter: Care a fost cea mai mare provocare pe platourile de filmare pentru Ferrell?
Will Ferrel, actor :"Mugatu poarta o groaza de costume bizare si extrem de incomode. Fiecare zi de filmare a fost dureroasa."


Este al 11 proiect cinematografic care ii reuneste pe actorii Ben Stiller si Owen Wilson.


Reporter: Cum a fost sa lucrezi din nou cu prietenul tau?
Owen Wilson, actor: "Sincer, nu a fost un lucru usor. Este minunat sa lucrezi cu Ben. Insa cand il joaca pe Derek Zoolander se transforma intr-o primadona. Camerele de filmare trebuie sa fie atintite pe el. Tot timpul, fara sa se gandeasca si la ceilalti actori."


Zoolander 2 ajunge in cinematografele din Romania in 12 februarie.
 


Galerie foto


Modifică setările cookies