marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Paul Wesley are o noua iubita: cine este noua cucerire a starului din The Vampire Diaries

Paul Wesley, actorul care da viata personajului Stefan Salvatore, a divortat de sotia lui dupa numai doi ani de casnicie, in urma cu numai cateva luni. Starul si-a gasit insa rapid alinarea in bratele unei colege de platou, pe care fanii o cunoasteau bine.

Paul Wesley are o noua iubita: cine este noua cucerire a starului din The Vampire Diaries

Fanele "The Vampire Diaries" nu au fost surprinse sa citeasca stirea despre viata personala a starului si noua lui iubita. Motivul? Paul ar fi inceput o relatie cu Phoebe Tonkin, interpreta personajului Haley, femeia-lup care joaca un rol principal in "The Originals" si Cleo din "H20: Just add water".


Desi cei doi nu au confirmat initial relatia, recent au fost surprinsi iesind impreuna din acelasi hotel. Paparazzii care ii urmaresc constant confirma ca sunt extrem de apropiati, semn ca ei nu isi mai ascund nici de fani, nici de jurnalisti legatura amoroasa, asa cum o faceau initial.

 

 

Citeste mai multe si vezi mai multe imagini pe perfecte.ro


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies