marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Paranormal Activity 4 inca ii terorizeaza pe americani la 5 ani de la premiera seriei: pelicula a fost lider de box office in SUA

Paranormal Activity 4 merge pe aceeasi reteta si le aduce producatorilor de la Paramount si creatorilor Jason Blum si Oren Peli un profit urias. Filmul, facut cu un buget de 5 milioane de dolari, a strans in acest weekend, in SUA incasari de 30.2 milioane de dolari fiind lider detasat.

Paranormal Activity 4 inca ii terorizeaza pe americani la 5 ani de la premiera seriei: pelicula a fost lider de box office in SUA


Cel de-al patrulea film din aceasta franciza horror de succes lansata in 2007, Paranormal Activity 4, regizat de Henry Joost si Ariel Shulman, a obtinut incasari de 30,2 milioane de dolari de vineri pana duminica in SUA. Cu toate acestea pelicula, care nu a primit recenzii satisfacatoare din partea criticilor americani, nu s-a ridicat la incasarile realizate la debut de ultimele doua filme ale francizei, scrie Hollywood Reporter, revista numind filmul unul dezamagitor.  Paranormal Activity 4 nu are data de lansare in Romania si cel mai probabil nu va ajunge in cinematografele din tara. Producatorii nu au anuntat inca daca va exista si un al cincilea film Paranormal Activity, insa presa de specialitate a vorbit despre un spin-off al seriei.


Pe locul al doilea s-a mentinut thrillerul "Argo", un film regizat de Ben Affleck, in care starul american este si protagonist. Pelicula ce prezinta planurile CIA de a infiltra sase americani in timpul revolutiei iraniene din 1979, a avut incasari de 16,6 milioane de dolari.


Filmul de animatie "Hotel Transilvania", regizat de David Feiss si Anthony Stacchi, a urcat o pozitie, ajungand pe locul al treilea, cu incasari de 13,5 milioane de dolari de vineri pana duminica. Acest film, care reia legenda vampirului Dracula, dar intr-o formula comica, adresata mai mult copiilor, il are in distributie pe Adam Sandler.


Thrillerul "Taken 2: Teroare in Istanbul", cu Liam Neeson in rolul principal, a pierdut pozitia de lider ocupata timp de doua saptamani in fruntea box office-ului nord-american si a coborat pe locul al patrulea. Continuare a filmului "Teroare in Paris/ Taken" (2008), lungmetrajul "Taken 2: Teroare in Istanbul" prezinta noi aventuri ale fostului agent al CIA Bryan Mills, interpretat de Liam Neeson, si a avut incasari de 13,4 milioane de dolari de vineri pana duminica.

Pe locul al cincilea a debutat filmul politist "Alex Cross", ce prezinta jocul de-a soarecele si pisica dintre un criminal in serie si un celebru detectiv-psihiatru. Aceasta pelicula, care ii are in distributie, printre altii, pe Tyler Perry, Matthew Fox si Jean Reno, a obtinut incasari de 11,7 milioane de dolari de vineri pana duminica.


Filmul horror "Sinister", cu Ethan Hawke si Vincent D'Onofrio in distributie, a coborat trei locuri si a ajuns pe pozitia a sasea a box office-ului nord-american, cu incasari de 9 milioane de dolari.Comedia "Here Comes the Boom", cu Salma Hayek in distributie, a pierdut doua pozitii si a coborat pe locul al saptelea, cu incasari de 8,5 milioane de dolari."Pitch Perfect", un musical cu si pentru adolescenti, a pierdut alte doua pozitii si a ajuns pe locul al optulea, cu incasari de 7 milioane de dolari.

Comedia horror animata "Frankenweenie", cel mai recent film al lui Tim Burton, care beneficiaza de vocile actorilor Winona Ryder, Martin Landau si Charlie Tahan, s-a situat pe locul al noualea, cu incasari de 4,4 milioane de dolari de vineri pana duminica. Thrillerul SF "Looper: Asasin in viitor", cu Bruce Willis, Emily Blunt si Joseph Gordon-Levitt in rolurile principale, incheie topul 10 al filmelor cu cele mai mari incasari in cinematografele nord-americane, dupa ce a obtinut incasari de 4,2 milioane de dolari de vineri pana duminica.
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies