marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Panica si teroare cu extraterestri in “Attack The Block”. Vezi imagini noi

Filmul ideal pentru a fi vizionat la miezul noptii, dupa cum l-au caracterizat unii critici, “Attack The Block” se misca intr-un ritm ametitor, actiunea este continua si incarcata, iar scenele de violenta iti patrund adanc in minte.

Panica si teroare cu extraterestri in Attack The Block . Vezi imagini noi

Filmul aduce in prim-plan o situatie obisnuita intr-un oras: un grup de adolescenti jefuieste un trecator, cand atentia le este distrasa de un meteorit care se prabuseste in apropierea lor.

Bineinteles, merg sa vada ce se intampla si dau nas in nas cu o creatura ciudata, demonica. Ingroziti de ce li se intampla, dar mai ales suparati de faptul ca cineva le-a invadat teritoriul, tinerii provoaca fiara, incercand s-o omoare folosind niste artificii.

Curand, se vor trezi, insa, inconjurati de creaturi asemanatoare mai mari, care vin pe pamant insetate de sange.

Attack The Block” ne arata cat de periculosi sunt acesti adolescenti, niste golani in esenta, dar cu care telespectatorul ajunge sa empatizeze. Urmareste in continuare imagini din terifiantul film!

 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies