marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Teroare la Cannes: focuri de arma au fost trase in timp ce Christoph Waltz oferea un interviu. "M-am temut pentru viata mea"

Un barbat a fost arestat, vineri, la Festivalul de Film de la Cannes, dupa ce a tras doua focuri de arma in aer, incidentul producandu-se chiar in timp ce actorii Christoph Waltz si Daniel Auteuil acordau un interviu live.

Teroare la Cannes: focuri de arma au fost trase in timp ce Christoph Waltz oferea un interviu. M-am temut pentru viata mea

Christoph Waltz si Daniel Auteuil acordau un interviu televiziunii franceze Canal+, difuzat in direct de pe malul marii, cand un barbat a tras doua focuri de arma in aer. Dupa ce au auzit impuscaturile, cei doi actori si persoanele care asistau la emisiunea in direct a Canal+ au inceput sa fuga pentru a se pune la adapost, scrke Mediafax.ro

Agentii de paza si protectie au intervenit rapid si l-au pus la pamant pe acest barbat. Politia sosita la fata locului le-a spus tuturor oamenilor prezenti in acel loc sa fuga, intrucat barbatul tinea in mana o grenada.Politia l-a arestat pe acest barbat si a descoperit ca acesta purta asupra sa un cutit si o grenada, care nu era insa una reala.  "Pare a fi un tip nebun", a declarat o sursa din politie pentru Reuters.

 

Dupa ce barbatul a fost dus la politie, producatorii show-ului de la Canal+ au spus ca programul va continua: "The show must go on" (Show-ul trebuie sa continue, n.r.).
 

Christoph Waltz a fost grabit si dus in culise de catre bodyguarzi, insa actorul spune ca a fost traumatizat de experienta, dupa ce l-a vazut pe barbat cum indreapta arma spre zona unde se afla el. Starul, castigator a doua premii Oscar pentru Inglorious Basterds si Django Unchained, a spus pentru Daily Mail ca s-a temut pentru viata lui. "Eram in studioul de la Canal + , special amenajat la Cannes pe plaja, si ne pregateam sa oferim un interviu in direct, cand am vazut un barbat cu o arma in mana cum intra pe platou. A tras, dar spre norocul meu, erau gloante oarbe. Stiu ca urla ca are o grenada, dar s-a dovedit a fi fals. Politia l-a prins, l-a pus la pamant, nu stiu cine era, de unde a aparut, sau care era problema lui" a precizat Waltz. Alaturi de el se afla si actorul francez Daniel Auteuil, si el membru al juriului din acest an.

 



Noul incident de la Festivalul de Film de la Cannes a fost al doilea produs in cea de-a treia zi a festivalului (din cele 12 ale evenimentului), care reuneste mii de actori, regizori, producatori, jurnalisti si fani.

Bijuterii in valoare de 1 milion de dolari, care urmau sa fie imprumutate starurilor de cinema prezente la Festivalul de Film de la Cannes, au fost furate in noaptea de joi spre vineri dintr-un hotel de pe Croazeta, a anuntat politia locala, citata vineri de AFP. Furtul s-a produs in camera de hotel inchiriata de un angajat al celebrului lant de magazine de bijuterii Chopard, care confectioneaza si prestigiosul trofeu Palme d'Or.

Furtul a avut loc la un hotel Novotel din Cannes, situat pe o strada principala din centrul orasului, la mica distanta de Palais des Festivals, a precizat Politia judiciara din Nisa. O sursa a declarat pentru Reuters ca valoarea bijuteriilor furate este de 1,4 milioane de dolari. Reprezentantii Chopard au spus insa ca aceasta suma este exagerata si ca bijuteriile respective nu erau destinate actritelor, refuzand sa precizeze alte detalii.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies