Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Pandora - The World of Avatar" noul parc de distractii marca Disney, prezentat de James Cameron. Cand se va deschide

Un parc de distractii inspirat din filmul ”Avatar” va fi inaugurat pe 27 mai in cadrul Walt Disney World Resort din orasul american Orlando, informeaza The Hollywood Reporter.
Pandora - The World of Avatar  noul parc de distractii marca Disney, prezentat de James Cameron. Cand se va deschide

Emisiunile de televiziune ”Good Morning America” si ”The View”, difuzate de postul ABC, au difuzat in premiera mondiala, joi, imagini din noua atractie turistica. Cineastul canadian James Cameron, regizorul filmului ”Avatar” din 2009, a prezentat el insusi noul parc de distractii, care se va intitula ”Pandora - The World of Avatar”.


Organzatorii au reprodus la scara naturala unele dintre cele mai spectaculoase peisaje si decoruri din filmul ”Avatar”. Astfel, Valea Mo'ara abunda in paduri luxuriante, plante exotice si munti plutitori, dar si indicatoare care traduc fraze rostite in limba Na'vi vorbita de locuitorii planetei fictive Pandora din filmul ”Avatar”. Peisajele devin bioluminescente in timpul noptii, iar preparatele alimentare servite vizitatorilor abunda in culori puternice.”Acum simt pentru prima data cand simt ca pasesc efectiv in film, deoarece, atunci cand am facut filmul, era o lume virtuala. Pentru acele filmari nu am construit niciun decor pentru Pandora”,  a spus producatorul Jon Landau.


In emisiunea ”Good Morning America” au fost difuzate si secvente cu momentul intitulat ”Flight of Passage”, in care fiecare vizitator este scanat cu un dispozitiv special, care genereaza apoi un avatar personalizat. In cadrul acelui zbor in realitatea virtuala - care reprezinta si o experienta olfactiva, tactila si gustativa - vizitatorul are posibilitatea de a ”zbura” pe spatele unei zane.Filmul ”Avatar” - si continuarile acestuia, aflate in productie - reprezinta decorul si pentru ”Na'vi River Journey”, o atractie turistica in cadrul careia vizitatorii calatoresc pe un rau.


Jurnalistii de la ”The View” au vizitat noul parc alaturi de James Cameron, iar actrita Whoopi Goldberg, una dintre prezentatoarele emisiunii TV, s-a declarat incantata de acest proiect, spunand ca nu a vazut niciodata ceva asemanator.


Parcul de distractii ”Pandora - The World of Avatar” va fi inaugurat oficial pe 27 mai.


In aprilie 2016, cineastul James Cameron a anuntat ca va regiza patru continuari ale filmului ”Avatar”, care vor fi lansate pe marile ecrane incepand din anul 2018.


Primul film din acest proiect va fi lansat pe marile ecrane in 2018. Urmatoarele vor fi lansate, in perioada Craciunului, in 2020, 2022 si 2023.


Filmul ”Avatar” ocupa primul loc in topul celor mai profitabile productii cinematografice din toate timpurile, cu incasari de peste 2,7 miliarde de dolari.


Galerie foto