marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Pacino si De Niro, ca in vremurile bune. Cei doi titani ai cinematografiei se intalnesc pentru o proiectie speciala a filmului "Heat"

Actorii Robert De Niro si Al Pacino se vor reuni pentru o proiectie speciala a filmului 'Heat' (1995) pe care Academia de la Hollywood o va organiza la 7 septembrie la Teatrul Samuel Goldwyn din Beverly Hills.

Pacino si De Niro, ca in vremurile bune. Cei doi titani ai cinematografiei se intalnesc pentru o proiectie speciala a filmului Heat

De Niro si Pacino, cuplul antagonic din 'Heat', vor lua parte dupa vizionarea filmului alaturi de regizorul peliculei Michael Mann la un colocviu ce va fi moderat de cineastul britanic Christopher Nolan ('The Dark Knight' - 2008; 'Inception' - 2010), conform Agerpres.


"Heat" spunea povestea duelului implacabil dintre un hot profesionist (De Niro) si un detectiv din politia Los Angeles (Pacino). Provocarea filmului era de a-i aduce impreuna pe doi dintre cei mai carismatici actori de la Hollywood.



Cei doi titani ai marelui ecran mai jucasera impreuna in clasicul 'The Godfather: Part II' (1974), in regia lui Francis Ford Coppola, fara sa aiba vreo scena impreuna.


Pacino l-a jucat pe Michael Corleone, in timp ce De Niro l-a interpretat pe tatal acestuia, Vito Corleone, in scenele narative sau realizate prin ''flashback''.



In ultimul timp s-a speculat ca 'The Irishman', un film despre mafie, pe care il preconizeaza de mai multi ani regizorul Martin Scorsese, i-ar putea aduce din nou impreuna pe marele ecran pe Robert De Niro si pe Al Pacino.


Conform Variety, in film ar mai putea juca Joe Pesci si Harvey Keitel, iar pelicula se bazeaza pe cartea lui Charles Brandt "I heard you paint houses", care contine confesiunile asasinului mafiot Frank "The Irishman" Sheeran despre rolul pe care l-a avut in disparitia si moartea lui Jimmy Hoffa.



Galerie foto


Modifică setările cookies