marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Pacific Rim 2 a primit unda verde: cand incep filmarile si cum se va numi productia regizata de Guillermo del Toro

Pacific Rim 2 incepe sa prinda contur. Regizorul Guillermo del Toro a dezvaluit recent ca a avut de ales intre doua proiecte: "Justice League Dark" sau "Pacific Rim 2". A ales "Pacific Rim 2" si proiectul a primit unda verde.

Pacific Rim 2 a primit unda verde: cand incep filmarile si cum se va numi productia regizata de Guillermo del Toro

Pacific Rim 2 incepe sa prinda contur. Regizorul Guillermo del Toro a dezvaluit recent ca a avut de ales intre doua proiecte: "Justice League Dark" sau "Pacific Rim 2". A ales "Pacific Rim 2" si proiectul a primit unda verde, conform Worstpreviews.com

Astfel, filmarile pentru Pacific Rim 2 vor incepe in toamna, in luna noiembrie, conform informatiilor aparute in presa. Fimul s-ar putea numi Pacific Rim:Maelstrom, insa informatia nu a fost confirmata oficiala.


Pacific Rim 2 se va lansa in 2017. Regizorul Guillermo del Toro a confirmat faptul ca va face si Pacific Rim 2, pe care tot el il va regiza. Data de lansare a fost programata pentru 7 aprilie 2017. Multe luni, sequelul a fost pus sub semnul intrebarii, dupa ce Paficic Rim a facut in SUA incasari mult sub asteptarile producatorilor, abia atingand pragul de 100 de milioane de dolari.


Insa, filmul a fost ridicat de pietele internationale si a ajuns la incasari mondiale de peste 400 de milioane de dolari. Inca nu a fost anuntata distributia sau povestea, urmand ca del Toro sa ofere detalii in urmatoarea perioada

 


Galerie foto


Modifică setările cookies