marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Outcast, noul film al lui Nicolas Cage, a fost retras din China si nu se va mai lansa in cinema: scenele violente pentru care a fost interzis

Noul film al luI Nicolas Cage, "Outcast", intampina probleme in China, acolo unde a fost retras din cinematografe si nu va mai fi lansat, asa cum informeaza Hollywood Reporter.

Outcast, noul film al lui Nicolas Cage, a fost retras din China si nu se va mai lansa in cinema: scenele violente pentru care a fost interzis

Producatorii noului film al lui Nicolas Cage au avut o surpriza neplacuta cand au aflat ca autoritile chineze au decis in ultima clipa sa anuleze introducerea filmului Outcast in cinematografele din China. Outcast era un film de razboi, dar si cu elemente de dragoste, plasat in secolul al XII-lea si avea o distributie cu nume populare ca Nicolas Cage sau Hayden Christensen.

 

Cei de la Hollywood Reporter informeaza ca in China, filmul a fost retras cu doar cateva ore inainte de inceperea primelor spectacole, fara nicio explicatie. Firma producatoare australiana, Archlight Films, era una dintre companiile majore implicate in proiect, iar reprezentantii acesteia au declarat ca au ramas perplecsi cand au aflat vestea neplacuta.

 

 

"Nu am avut nici cea mai mica idee despre acest lucru, nu stiam ca va fi retras. Am aflat la miezul noptii, am fost anuntati, dar nu ni s-a oferit un motiv. Strategiile noastre s-au dus de rapa si incercam sa iesim cumva din situatia asta" au declarat acestia. China este a doua mare piata de film din lume, asa ca o lansare ratata in Asia poate sa duca si la colapsul financier al unui proiect cinematografic, mai ales in conditiile acestea.

 

Bazat pe un scenariu scris de James Dormer, filmul se centreaza pe povestea a doi cruciati, care in pelerinajele lor, ajung pana in vestul Chinei. Aici, vor descoperi o viata total diferita dar vor fi nevoiti sa se si lupte cu localnicii.

 

 

Filmul include si cateva scene violente, ce ar putea reprezenta un posibil motiv pentru care Comisia de Cenzura din China a decis sa scoata filmul din cinema. Outcast este considerat film britanic, insa a beneficiat, neoficial, de fonduri din partea autoritatilor chineze.

 

 


Galerie foto


Modifică setările cookies