marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Oscar Isaac va juca rolul negativ in X-men:Apocalypse. Cat de periculos este Apocalypse, primul om nascut cu gene de mutant

Dupa succesul colosal pe care l-au avut cu "X-men: Days of Future Past", 20th Century Fox si Bryan Singer merg mai departe cu urmatorul film din serie, "X-men: Apocalypse". Deja stim ca o parte din personaje vor reveni, iar acum au ales si cine va fi eroul negativ.

Oscar Isaac va juca rolul negativ in X-men:Apocalypse. Cat de periculos este Apocalypse, primul om nascut cu gene de mutant

Oscar Isaac va juca rolul Apocalypse, eroul negativ ce da si numele viitorului capitol din seria cu mutanti, anunta cei de la The Wrap. Starul american a avut o ascensiune interesanta in ultimii doi ani: anul trecut presa vuia despre faptul ca merita o nominalizare la Oscar pentru rolul din "Inside Llewyn Davis", o poveste folk regizata de fratii Coen. 

 

Apoi, a primit un rol central in Star Wars: The Force Awakens, ce se anunta evenimentul cinematografic din urmatorii ani. Ei bine, iata ca Bryan Singer ii mai ofera inca o franciza de succes in care sa joace. Regizorul l-a ales pentru a fi eroul negativ si astfel, fanii il vor vedea pentru prima data pe Apocalypse, prezentat si in universul cinematografic. 

 

 

Oscar Isaac a invins actori ca Idris Elba sau Pedro Pascal pentru acest rol. Povestea lui Apocalypse este interesanta: adevaratul lui nume este En Sabah Nur, ce se traduce ca "primul ales", ceea indica faptul ca el este primul om care s-a nascut cu gene de mutant. Tinand cont de mostenirea lui antica, este considerat extrem de puternic, asemeni unui zeu si le insusi se considera Dumnezeu.

 

 

 

Michael Fassbender (Magneto), Jennifer Lawrence (Mistique), Professor X (James McAvoy) isi vor relua rolurile, dar fanii vor avea si o surpriza placuta. Channing Tatum s-a alaturat echipei de mutanti si el il va juca pe Gambit. Quicksilver va avea un rol mai mare in acest capitol si va fi jucat de Evan Peters.

 

"X-men: Apocalypse" urmeaza sa fie lansat in SUA pe 27 mai 2016.


Galerie foto


Modifică setările cookies