marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Oscar 2017. Vedeta de televiziune Jimmy Kimmel va fi prezentatorul celei de-a 89-a editii a celor mai importante premii de la Hollywood. VIDEO

Umoristul american Jimmy Kimmel va fi prezentatorul celei de-a 89-a editii a premiilor Oscar 2017.
Oscar 2017. Vedeta de televiziune Jimmy Kimmel va fi prezentatorul celei de-a 89-a editii a celor mai importante premii de la Hollywood. VIDEO

Informatia a fost dezvaluita de Variety si The Hollywood Reporter, principalele doua publicatii specializate in informatii de la Hollywood, citate de EFE si preluate de Agerpres.


Prezentatorul show-ului de televiziune "Late Night With Jimmy Kimmel", care a fost gazda si altor ceremonii precum editiile premiilor Emmy din 2012 si de anul acesta, va fi pentru prima oara maestrul de ceremonii al marii sarbatorii a filmului.


Ceremonia va avea loc la 26 februarie 2017. Michael De Luca si Jennifer Todd vor fi producatorii galei de anul viitor.



De Luca, fost presedinte de productie la Sony Pictures, DreamWorks si New Line Cinema, a obtinut nominalizari pentru productia filmelor "Captain Phillips", "Moneyball" si "The Social Network".


Iar Jennifer Todd este presedinta de productie la Pearl Street Films, companie infiintata de Ben Affleck si Matt Damon, unde a lucrat la "Live by Night", noul film al lui Affleck ca regizor, care va fi lansat pe ecrane in decembrie


Jimmy Kimmel a anuntat luni seara in emisiunea pe care o modereaza ca sotia sa Molly McNearey este insarcinata cu al doilea copil al cuplului, conform unui material publicat de UPI.com.


Anuntul a venit la scurt timp dupa ce Academia Americana de Film a anuntat ca Jimmy Kimmel va fi gazda editiei de anul viitor a premiilor Oscar.


Kimmel a anuntat, in stilul sau caracteristic, ca va avea inca un copil: "Deci, se intampla o multime de lucruri extraordinare. Felicitarile imi sunt dedicate mie. Voi prezenta Oscarurile si am facut sex! Doua lucruri pe care atunci cand eram adolescent nu le credeam posibile".

Kimmel si McNearey sunt parintii unei fetite, Jane, in varsta de doi ani.


Jimmy Kimmel mai are doi copii din prima casatorie.



Galerie foto


Modifică setările cookies