marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

OSCAR 2016. Momentele serii: reactia lui Kate Winslet dupa ce DiCaprio a luat Oscarul si cel mai controversat moment al galei

Editia cu numarul 88 a Premiilor Oscar va ramane in amintirea a milioane de fani drept cea in care Leonardo DiCaprio a fost recompensat cu trofeul Oscar.

OSCAR 2016. Momentele serii: reactia lui Kate Winslet dupa ce DiCaprio a luat Oscarul si cel mai controversat moment al galei

"The Revenant" i-a adus lui DiCaprio primul sau Oscar din cariera. Dupa sase nominalizari si o serie de filme exceptionale, DiCaprio a primit recunoasterea pe care o astepta intreaga planeta.

Astfel, la aceasta gala, DiCaprio a fost "regele lumii" si atunci cand a castigat a demonstrat inca o data de ce este atat de iubit: modest si politicos, actorul a multumit Academiei, colegilor, inclusiv lui Tom Hardy si a vorbit despre incalzirea globala si modul in care lumea inconjuratoare este pusa in pericol din cauza lacomiei.

Iata momentele despre care toata luma vorbeste dupa Gala Premiilor Oscar:

 

Monologul din deschidere al lui Chris Rock

Entuziasmul era foarte mare in acest an, dupa ce a fost anuntat Chris Rock ca gazda a Premiilor Oscar. Acesta nu a avut cum sa ocoleasca subiectul sensibil care a inconjurat aceasta editie: rasismul si problema diversitatii la Hollywood. Actorul a inceput direct cu "Hollywood-ul e rasist" si i-a criticat pe cei care au incurajat boicotul. Insa, per total, prestatia lui Chris Rock nu a iesit cu nimic in evident, iar gala din acest an a parut mai stearsa fata de alte editii.

 

Kate Winslet a plans cand Leonardo DiCaprio a luat Oscarul

Primul Oscar din cariera castigat de DiCaprio a creat un val de emotii nu doar in randul fanilor, ci si in randul celor din sala, care asteptatu parca la fel de mult sa castige. Dupa ce numele sau a fost rostit, Kate Winslet, buna sa prietena, l-a imbratisat si i-au dat lacrimile de bucurie. Imediat dupa, internetul "a explodat" cu reactiile fanilor, care sunt in extaz.

 

Citeste articolul in intregime pe www.stirileprotv.ro

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies