marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

OSCAR 2015 Ele au avut cele mai sexy aparitii de pe covorul rosu. Tinutele cu care vedetele au atras atentia

Gala de decernare a premiilor Oscar a reprezentat o oportunitate perfecta pentru vedete de a-si etala siluetele in cele mai frumoase si provocatoare tinute.

OSCAR 2015 Ele au avut cele mai sexy aparitii de pe covorul rosu. Tinutele cu care vedetele au atras atentia

VEZI TOATE IMAGINILE IN GALERIA FOTO


Pe langa gala care a avut loc la Dolby Theatre, s-au desfasurat si numeroase evenimente la care au participat majoritatea celebritatilor de la Hollywood, alaturi de oamenii de film care au fost au fost prezenti la fastuosul spectacol.
 

Astfel, nume importante precum Sofia Vergara, Heidi Klum, Chrissy Teigen sau Margot Robbie au reusit sa atraga atentia cu aparitiile lor, acestea alegand sa poarte rochii cat mai decoltate si transparente, care nu prea au lasat loc imaginatiei.

 

VEZI AICI CARE SUNT CASTIGATORII OSCAR 2015


Una dintre vedetele care au impresionat a fost Lady Gaga, aceasta optand pentru o rochie alba, cu aplicatii argintii, prezenta sa intr-o asemenea fiind destul de neobisnuita. Cu toate acestea, cantareata proaspat logodita a omis un detaliu destul de important, absenta sutienului, astfel ca paparazzi au surprins-o intr-un moment de neatentie, cand a lasat la vedere mai mult decat ar fi trebuit.


Margot Robbie


Sofia Vergara


Jennifer Lopez


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies