marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Oscar 2014: "Leonardo DiCaprio va muri fara sa primeasca Oscarul". Fanii sunt suparati ca starul din The Wolf of Wall Street a ratat inca o data trofeul, vezi cele mai tari reactii

Milioane de fani sperau pana in ultima ca Leonardo DiCaprio sa primeasca in sfarsit Oscarul. Insa, cursa a fost extrem de stransa in acest an, cu interpretari formidabile din partea tuturor nominalizatilor. Cel care a triumfat a fost Matthew McConaughey, pentru Dallas Buyers Club.

Oscar 2014: Leonardo DiCaprio va muri fara sa primeasca Oscarul . Fanii sunt suparati ca starul din The Wolf of Wall Street a ratat inca o data trofeul, vezi cele mai tari reactii

Pe Twitter, fanii au luat foc dupa ce si in acest an, Leonardo DiCaprio a ratat statueta de Aur. El a fost nominalizat pentru cel mai bun actor in rol principal in The Wolf of Wall Street.


"Leonardo DiCaprio va muri fara sa primeasca Oscarul, iar actorul care il va juca intr-un film biografic, o sa castige el Oscarul " a scris un fan pe Twitter. Altii au pus scene din film, mentionand ca DiCaprio trebuie sa fie trist ca plecat acasa iarasi cu mana goala.

Actorul de 39 de ani a fost extrem de elegant, si-a sustinut si imbratisat rivalul, Matthew McConaughey, insa momentele au fost imediat puse pe internet, cu mesaje amuzante. "Inca mai caut Oscarul" este poza care circula pe internet, in care DiCaprio apare cu un binoclu. Asa cum era de asteptat, continua glumele cu Leonardo DiCaprio si sansele sale la Oscar. Acesta a fost nominalizat pana acum de 4 ori pentru interpretare.

 

 

 

 

 

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies