marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

OSCAR 2014: cele mai frumoase imagini de pe covorul rosu. Vedetele care au impresionat cu tinutele lor in cea mai grandioasa noapte a Hollywood-ului

A sosit cel mai asteptat moment al anului a sosit. Cea de-a 86-a editie a Premiilor Oscar a avut loc in aceasta noapte si nici macar ploaia torentiala nu a alungat vedetele de pe covorul rosu. Cele mai mari staruri din lume au sosit pe covorul rosu la Dolby Theatre, acolo unde au loc Premiile Oscar.

OSCAR 2014: cele mai frumoase imagini de pe covorul rosu. Vedetele care au impresionat cu tinutele lor in cea mai grandioasa noapte a Hollywood-ului

GALERIE FOTO Cele mai frumoase imagini de pe covorul rosu la Premiile Oscar 2014


Duminica noaptea, toti ochii au fost atintiti catre cel mai important si asteptat eveniment la anului in industria filmului: Gala Premiilor Oscar. In acest an cursa este incredibil de stransa, cu mai multi favoriti in toate categoriile principale si e posibil sa avem surprize colosale in noaptea de aur.


Insa, pe langa premii si prestigiu, Gala Premiilor Oscar este si unul dintre cele mai glamour evenimente, un festin al rochiilor extravagante si aparitiilor spectaculoase.

 

In aceasta noapte au fost prezente staruri ca Jennifer Lawrence, Amy Adams, Bradley Cooper, Jared Leto, Angelina Jolie, Brad Pitt.

 

Printre cele mai spectaculoase aparitii s-a aflat si Lupita Nyong'o, actrita nominalizata pentru rol secundar in 12 Years a Slave. Ea a fost conisderata drept cel mai bine imbracata vedeta in acest sezon, cu aparitii greu de uitat de la Globurile de Aur si pana in aceasta seara, la Gala Premiilor Oscar. Intr-o rochia albastra si vaporoasa de la Prada, actrita a reusit sa fure iarasi atentia.

 

Jennifer Lawrence, "rasfatatat Americii" a adus un strop de culoare intr-o rochie rosu aprinsa. Recunoscuta, dar iubita pentru stangaciile ei, actrita de 23 de ani, nominalizata in acest an pentru rol secundar in American Hustle, s-a impiedicat pe covorul rosu chiar la sosire, insa a reusit sa treaca peste incident cu zambetul pe buze.

 

Jennifer Lawrence

 

 

Amy Adams

 

 

Lupita Nyong'ó

 

 

Cate Blanchett

 

 

Charlize Theron


Jared Leto



Margot Robbie



Lupita Nyong'o


 

Alfonso Cuaron



Cate Blanchett



Matthew McConaughey



Cei patru castigatori


Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies