marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Orlando Bloom si Justin Bieber, conflict in Ibiza: motivul pentru care cei doi s-ar fi batut

Actorul britanic Orlando Bloom a incercat sa il loveasca pe cantaretul canadian Justin Bieber intr-un club din Ibiza, Spania.

Orlando Bloom si Justin Bieber, conflict in Ibiza: motivul pentru care cei doi s-ar fi batut

La scurt timp dupa incident, care a avut loc in fata restaurantului Cipriani, Bieber a publicat o fotografie cu fosta sotie a lui Orlando Bloom, Miranda Kerr, alimentand astfel zvonurile potrivit carora cantaretul s-ar fi intalnit cu modelul in 2012, cand aceasta inca forma un cuplu cu actorul britanic, informeaza dailymail.co.uk.

 


In timp ce agentii celor doua vedete au refuzat sa ofere un comentariu in aceasta privinta, o sursa prezenta la locul altercatiei a confirmat incidentul pentru MailOnline. Aceasta a declarat: "Justin a fost cordial si totul era bine. Dar apoi Orlando a fost deranjat cand l-a vazut pe Justin". "Justin s-a ferit si astfel Orlando a ratat", a mai spus sursa citata. "Oamenii au intervenit, au fost cateva impingeri minore si apoi au fost despartiti. Justin a mai ramas pentru o perioada", a mai spus sursa.

 

 

 

De asemenea, TMZ a scris ca Orlando a incercat sa il loveasca pe Bieber dupa ce acesta l-ar fi jignit pe actorul britanic. Mai mult timp, in presa a circulat zvonul ca modelul Miranda Kerr s-ar fi intalnit cu Justin Bieber, dupa unul dintre show-urile Victoria Secret din 2012. Intre timp, Orlando Bloom se bucura de vacanta, alaturi de noua sa iubita. Papparazii l-au surprins la plaja alaturi de noua sa iubita.

 

 

 


Citeste mai multe pe mediafax.ro

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies