marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Orlando Bloom se intoarce in seria Piratii din Caraibe: ce a declarat actorul de 37 de ani

Orlando Bloom isi doreste sa revina in franciza Piratii din Caraibe. Acesta a declarat ca a purtat o serie de discutii cu producatorii pentru a juca in urmatorul film.

Orlando Bloom se intoarce in seria Piratii din Caraibe: ce a declarat actorul de 37 de ani

Orlando Bloom si-a consolidat cariera si faima cu rolul lui Will Turner in franciza Pirates of The Carribean. El a jucat in primele trei filme, dar nu si-a reluat rolul in Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides. Insa, de curand, actorul a declarat ca se gandeste serios sa revina si sa il joace din nou pe Will Turner. "Au fost discutii in aceasta privinta. Pentru mine, a fost o experienta deosebita sa lucrez cu Johnny Depp si regizorul Gore Verbinski." a declarat actorul.

Orlando Bloom a spus ca Johnny Depp i-a influentat enorm cariera si ca i-a placut sa lucreze alaturi de el. "Sincer, unul dintre motivele pentru care am acceptat rolul a fost implicarea lui Johnny Depp. Am fost fanul lui si am crescut cu filmele lui, asa ca atunci cand am avut ocazia sa lucrez cu el indreaproape nu aveam cum sa refuz" a spus acesta pentru Yahoo News.
 

 

 

Seria Piratii din Caraibe cotinua cu al cincilea film, Pirates Of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales. Johnny Depp si Geoffrey Rush isi vor relua rolurile, iar presa straina scrie ca antagonistul va fi interpretat de Christoph Waltz.


Filmarile vor avea loc in Australia, stat ce finanteaza productia cu 20 de milioane de dolari. Regizori vor fi Joachim Rønning si Espen Sandberg, iar data de lansare este stabilita pe 7 iulie 2017.


 


Galerie foto


Modifică setările cookies