marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Orlando Bloom s-a indragostit de papusica sexy de la Hollywood? Actorul britanic vrea sa o cucereasca pe Margot Robbie

Frumoasa Margot Robbie, care a devenit celebra dupa ce a jucat rolul iubitei lui Leonardo DiCaprio in The Wolf of Wall-Street, l-a cucerit pe Orlando Bloom, conform tabloidului Daily Mail.

Orlando Bloom s-a indragostit de papusica sexy de la Hollywood? Actorul britanic vrea sa o cucereasca pe Margot Robbie

Presa tabloida noteaza ca Orlando Bloom si Margot Robbie ar putea forma unul dintre cele mai noi cupluri de la Hollywood. Dupa ce au aparut zvonuri ca s-ar fi sarutat la o petrecere de dupa Gala Globurilor de Aur, se pare ca actorul britanic face acum toate eforturile pentru a o cuceri pe actrita de 24 de ani.

 

 

 

"Face orice ii sta in putinta pentru a o cuceri. E hotarat sa devina iubita lui" a spus o sursa apropiata  actorului. Insa, Margot este deja implicata intr-o relatie cu Tom Ackerley.

 

 

De cand s-a despartit de sotia sa, fotomodelul Miranda Kerr, Orlando Bloom a tot fost "cuplat" de presa straina cu diverse vedete, printre care si Selena Gomez.

 

 

 

 


Margot Robbie
are parte de o ascensiune fulminanta la Hollywood. Dupa ce a aparut in filmul lui Martin Scorsese, The Wolf of Wall Street, in care joaca rolul sotiei lui DiCaprio, australianca de 24 de ani a atras atentia tuturor cu frumusetea ei. Actrita pregateste noi filme ca Tarzan (2016), in care va juca alaturi de Alexander Skarsgard si Focus, in care il are partener pe Will Smith.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies