marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Orlando Bloom arata impresionant la 38 de ani: actorul a dezvaluit cat de mult l-a afectat succesul celor doua serii Piratii din Caraibe si Stapanul Inelelor, cum isi reinventeaza cariera  

Orlando Bloom a trecut printr-un divort de Miranda Kerr, insa asta nu l-a impiedicat sa arate din ce in ce mai bine. Actorul de 38 de ani a fost surprins in vacanta, in California, acolo unde si-a etalat fizicul impresionant. Fanii il vor revedea in ultimul capitol din trilogia The Hobbit, There and Back Again, in luna decemebrie.

Orlando Bloom arata impresionant la 38 de ani: actorul a dezvaluit cat de mult l-a afectat succesul celor doua serii Piratii din Caraibe si Stapanul Inelelor, cum isi reinventeaza cariera

Orlando Bloom a fost mereu un idol pentru generatiile de tineri care au crescut cu Lord fo The Rings, si mai nou cu triloga The Hobbit. Actorul britanic pare neschimbat, desi intre cele doua serii e o diferenta de un deceniu, iar asta a demonstrat-o dupa ce a fost surprins de papparazii in vacanta, in California. Vezi aici imaginile


Recent, actorul a declarat ca nu mai vrea sa faca filme de familie, ci asteapta roluri indraznete si mai sumbre. Dupa ce a primit o stea pe celebrul bulevard Walk of Fame din Hollywood, Bloom vrea sa isi reinventeze cariera: "Am facut parte din doua francize de familie, iar imaginea mea a fost de idol pentru tineri, adorat de tinere. Multi au castigat si bani de pe urma acestei imagini create in jurul meu, dar acum stau si ma intreb, ce fac de aici incolo? Eu pot mai mult de atat." a spus starul pentru The Independent.
 


Cel mai cunoscut rol al sau ramane cel al elfului Legolas, dar si rolul central din seria Piratii din Caraibe, unde a aparut in primele 3 filme. O buna perioada de timp parea sa fi gasit reteta perfecta, toata lume il dorea pe copertele revistelor si fanii nu se mai saturau sa-l vada. Succesul si celebritatea l-au luat pe nepregatite: "Dupa ce am terminat filmarile la Piratii din Caraibe, am plecat 3 luni in Antarctica, pe un vas de cercetare. Mi se invartea capul si simteam ca imi fuge pamantul de sub picioare din cauza celebritatii neasteptate. Apoi, am revenit pe scena teatrului. A fost o decizie de bun augur, pentru ca ma temeam sa urc pe scena. Dar a fost bine ca m-am indepartat de Hollywood cativa ani pentru ca imi pierdeam esenta. Eram foarte tanar si brusc am fost aruncat in arena celebritatii, care e greu de suportat. Mi-era greu sa ma impac cu ideea si cu ceea ce gandesc ceilalti despre mine" a spus Bloom.

Din pacate, starul n-a avut noroc in viata sentimentala. Acesta a divortat anul trecut de fotomodelul Miranda Kerr, alaturi de care are un baiat de 4 ani.
 

La finalul anului trecut, Orlando Bloom a debutat pe Broadway, in Romeo and Juliet. Astfel, acesta a avut sansa sa demonstreze ca nu este celebru din intamplare si ca este inzestrat cu un talent nativ. "Shakespeare este greu, dar frumos si iti permite sa evoluezi ca actor." Noul sau film, Zulu, marcheaza o noua etapa in cariera sa: tema filmului este una delicata, cea rasiala, cu actiunea plasata in Africa de Sud.  Filmul "Zulu" a fost filmat in intregime in Africa de Sud si este realizat dupa romanul omonim semnat de Caryl Férey.


 
Actiunea are loc in Cape Town, intr-o perioada in care locuitorii orasului inca simteau umbra apartheid-ului. Doi politisti (Orlando Bloom si Forest Whitaker) sunt angajati intr-o ancheta care combina elemente de film noir si studiu social. Zulu a fost vizionat in premiera la Cannes, in 2013.

Orlando Bloom se va intoarce pentru ultima data in rolul lui Legolas, in There and Back Again, ultimul film din trilogia The Hobbit, regizata de Peter Jackson. Filmul se va lansa in decembrie si in cinematografele din Romania.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies