marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Orfana care i-a facut pe toti romanii sa planga dupa Revolutie: drama cutremuratoare a Veronicai Castro, actrita din serialul fenomen mexican "Si bogatii plang". Cum a invins moartea

Imediat dupa Revolutie, romanii se inghesuiau toti in fata micilor ecrane sa o vada pe Veronica Castro in serialul mexican "Si bogatii plang/Los Ricos Tanbien Lloran" (1979). Povestea orfanei care se indragosteste de un milionar sarmant le-a facut pe romance sa planga la fiecare episod si n-au uitat-o nici pana astazi.

Orfana care i-a facut pe toti romanii sa planga dupa Revolutie: drama cutremuratoare a Veronicai Castro, actrita din serialul fenomen mexican Si bogatii plang . Cum a invins moartea

GALERIE FOTO Cum arata azi Veronica Castro

 

Veronica Castro era o actrita de succes in Mexic cand serialul "Si bogatii plang" se difuza si a devenit rapid una dintre cele mai celebre actrite latino-americane. Fanii erau innebuniti dupa ea si povestea emotionanta a orfanei, care dupa ce ii mor parintii intr-un accident, ajunge ca servitoare in casa unui milionar, de care se indragosteste si cu care ramane, in final.

 

Actrita, nascuta la 19 octombrie 1951, a avut roluri semnificative in seriale si filme ca El amor tiene cara de mujer (1971), Barata de primavera (1975), Manana será otro día (1976) si Pasiones encendidas ( 1978). Insa, adevarata lovitura a dat-o in 1979 cu "Si bogatii plang", care a fost numita prima  telenovela de succes international.


 

Veronica Castro a jucat-o pe Mariana, o tanara care este ajutata de un preot, dupa ce aceasta ramane orfana. Mariana ajunge in casa unui milionar, iar fiul lui Luis Alberto, se indragosteste nebuneste de ea, desi era un cuceritor caruia femeile ii cadeau la picioare.


 


 

Veronica Castro a avut in paralel cu actoria si o cariera stralucita muzicala, a primit mai multe premii, printre care si Premiul Emmy. Insa, actrita a luat o pauza destul de indelungata de la actorie, ceea ce i-a facut pe fani sa se ingrijoreze ca nu o vor mai putea vedea pe actrita lor preferata. Castro a avut o perioada mai putin fericita, cand nu i se mai oferea nimic de munca: "Am avut probleme destul de mari pentru ca nimeni nu imi mai oferea nimic de munca. Renuntasem la cariera si deja ma gandeam sa ma apuc de alte lucruri, mai banale. Mie nu mi s-a oferit niciodata recunoasterea talentului in Mexic, am avut mai mult succes in strainatate" a spus in urma cu cativa ani actrita intr-o emisiune difuzata in Argentina.

 

La 33 de ani de cand juca in "Si bogatii plang", rolul Marianei ramane cel mai celebru din cariera sa si i-a adus celebritatea la nivel mondial, plus milioane de fani care au urmarit-o cu sufetul la gura.


 

Insa, Veronica a trecut printr-o drama pe care fanii o cunosc mai putin. Aceasta a fost la un pas de moarte, in urma cu cativa ani, cand prezenta editia din Mexic a reality-show-ului Big Brother. Aceasta a cazut de pe elefant si era la un pas  sa fie ucisa de animal. "Am fost la un pas sa raman paralizata sau sa mor. Ma dureau toate oasele, iar coloana vertebrala era imobilizata. Ma indopam cu pastile, muream de durere si nu mai vroiam sa traiesc. Eram prea obosita ca sa mai continui."

 

Aceasta a declarat ca Fecioara Maria a fost cea care a salvat-o, cand actrita isi pierduse orice speranta, inainte sa intre in operatie: "I-am spus Fecioarei Maria ca nu mai rezist, stiu ce e foamea, ce e singuratatea si durerea. Eram terminata. Insa, ea a avut grija de mine si m-a salvat".

 

Azi, la 61  de ani, Veronica Castro a trecut de experienta traumatizanta din trecut si a revenit la pasiunea ei, actoria. Din 2009, actrita a inceput sa joace din nou in productii nationale in Mexic, iar fanii o iubesc ca si acum 30 de ani, cand era cea mai iubita vedeta din Mexic.


 

Veronica Castro in 2009


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies