marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Omu' de la zoo, o comedie mortala. Filmele saptamanii la cinema: ce nu trebuie sa ratezi!

Omu de la zoo, o comedie mortala. Filmele saptamanii la cinema: ce nu trebuie sa ratezi!

www.procinema.ro iti face programul pentru acest weekend la cinema.

In acest weekend are premiera in cinematografele din Romania, Omu' de la Zoo o comedie plina de umor  in care barbatii primesc lectii despre cum sa cucereasca o femeie, cu Kevin James, Rosario Dawson si Leslie Bibb in rolurile principale.


CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara

 
Daca nu ati apucat sa vedeti cum se incheie aventura magicienilor de la Hogwarts, inca mai puteti merge sa vedeti "Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 2", ultimul film din cea mai de succes franciza. Lupta dintre Harry Potter si Cap-de-Mort devine un razboi intre Bine si Rau, la finalul caruia numai una dintre forte poate castiga. Filmat 3D, "Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 2" ofera scene memorabile, iar din punct de vedere al imaginii, filmul este peste asteptari.


Daca vreti sa mergeti cu cei mici la cinema, animatia  Winnie de Plus  este alegerea perfecta. Aventurile ursuletului si prietenilor sai sunt perfecte pentru o zi de vacanta, filmul celor de la Disney fermencandu-i atat pe copii cat si pe cei mari.

Profa rea, dar buuuna o aduce pe marile ecrane intr-o ipostaza incendiara pe Cameron Diaz, care joaca rolul unei profesoare trasnite si teribil se sexy, ce prefera sa bea si sa fumeze in timpul orelor decat sa ii invete pe tineri. Alaturi de ea mai joaca Justin Timberlake si Jason Segel.

Lupta dintre Autoboti si Decepticoni nu a fost niciodata mai periculoasa ca acum, iar oamenii sunt iarasi in mijlocul razboiului. Shia LaBeouf va face din nou echipa cu Optimus Prime si Bumblebee pentru a-i invinge pe Decepticoni.Transformers 3 aduce efecte speciale spectaculoase si scene de actiune greu de uitat, dar nu lipsesc nici fetele frumoase. Fotomodelul Rosie Huntington-Whiteley va incanta publicul masculin.


Omu' de la Zoo


Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 2



Winnie de Plus


Profa rea, dar buuuna



Transformers 3


CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara


 


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies