marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Olivia Wilde, corp de invidiat la doar 7 luni de cand a nascut: "Ma simt extraordinar". Cum si-a revenit in forma una dintre cele mai frumoase actrite

Olivia Wilde arata impecabil la 7 luni de cand a nascut. In noul numar al revistei Shape, actrita de 31 de ani a dezvaluit cum a scapat de kilogramele in plus si cum si-a revenit in forma dupa nastere.

Olivia Wilde, corp de invidiat la doar 7 luni de cand a nascut: Ma simt extraordinar . Cum si-a revenit in forma una dintre cele mai frumoase actrite

Olivia Wilde debordeaza de sex-appeal pe coperta revistei Shape. Actrita are un corp de invidiat, la doar 7 luni de cand l-a nascut pe Otis, baietelul ei cu actorul Jason Sudeikis.

 

Dupa ce a nascut, actrita Olivia Wilde nu era multumita de cum arata. "M-am intrebat, de ce arat asa, mai vine un copil si eu nu stiu?" Asa ca a inceput sa ia masuri, pentru a reveni la corpul de invidiat. "Nu sunt intr-o forma perfecta, adevarul este ca sunt mai soft acum. Pozele cu mine din reviste sunt atent facute, retusate si slava Domnului, ma salveaza unghiurile bune si lumina" a declarat cat se poate de sincer actrita.

 

 

In timp ce era insarcinata, actrita din Tron si House M.D. nu a stat degeaba si s-a intretinut cat de mult a putut, urmand si un regim. "Pilates a devenit un obicei sanatos pentru mine, in rest, am facut toate exercitiile fizice pe care mi le-a permis conditia fizica, pana in 8 luni si jumatate. Mi-a placut sa fiu insarcinata, m-am simtit sexy si voluptoasa"

 

Despre cum arata corpul ei acum, vedeta a declarat ca este impacata cu silueta ei. "Nu mai sunt la fel de tonifiata, muschii sunt mai moi, dar va zic sincer ca sunt o mama si arat ca una, nu e nimic neobisnuit".


Galerie foto


Modifică setările cookies