marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

OFICIAL! Angelina Jolie o va juca pe Cleopatra! Vezi cu cine se va iubi in film!

Este oficial! Angelina Jolie a semnat contractul pentru a juca rolul Cleopatrei

OFICIAL! Angelina Jolie o va juca pe Cleopatra! Vezi cu cine se va iubi in film!

Spre deosebire de Cleopatra celebrei Elizabeth Taylor din 1963, noul proiect cinematografic va avea la baza un scenariu adaptat dupa biografia "Cleopatra: A Life", scrisa de Stacy Schiff, si se va axa pe viclenia legendarei regine in politica si in afaceri.

Rolul iubitului Marc Antoniu ar putea fi jucat de actori precum Brad Pitt, George Clooney, Daniel Craig sau Colin Firth.

Filmul va fi regizat de Scott Rudin. Angelina a marturisit ca vrea sa joace rolul reginei egiptene intr-un mod cu totul diferit fata de Elizabeth Taylor, sustinand ca nu ar putea fi niciodata la fel de "draguta" ca celebra ei predecesoare.

"Voi juca un rol diferit fata de cel interpretat de Elizabeth Taylor, insa eu nu as putea fi niciodata la fel de draguta asa cum era ea. Incercam sa descoperim adevarul despre ea (Cleopatra, n.r.), considerand-o un lider, fara sa o vedem ca pe un sex-simbol, deoarece nu a fost asa ceva. Nu a avut multi amanti, poate doar doi, iar acestia au fost singurii barbati cu care a avut copii".


Sursa FOTO: People

Sursa: Mediafax


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies