marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

O scena magica recreata dupa 30 de ani de Steven Spielberg, Drew Barrymore si Henry Thomas. Uite cum arata astazi actorii din E.T.

Sa faci filme cu extraterestri este un pic mai usor decat sa lucrezi cu copii. Cel putin pe extraterestri ii poti manipula ca pe niste marionete, pentru copii ai nevoie de ceva magic. Asta a invatat din E.T. indragitul cineast Steven Spielberg care s-a reunit zilele trecute cu Drew Barrymore si Henry Thomas pentru o sedinta foto realizata de Entertainment Weekly  cu ocazia implinirii a 30 de ani de cand a fost lasant filmul.

O scena magica recreata dupa 30 de ani de Steven Spielberg, Drew Barrymore si Henry Thomas. Uite cum arata astazi actorii din E.T.


Alaturi de Steven Spielberg (65 de ani) au pozat actorii care au dat viata personajelor centrale din nemuritorul film pentru copii: Drew Barrymore (37 de ani) si Henry Thomas (41 de ani).

Cei trei au recreat magica scena a cursei cu bicicleta in care Elliott decoleaza ajutat de simpaticul extraterestru care isi foloseste puterile telechinetice ca sa ajunga la OZN-ul alor sai.

Steven Spielberg a explicat ca pentru ca a lucrat cu copii de 6 si 10 ani, cat aveau Drew Barrymore si Henry Thomas la vremea respectiva, a filmat pelicula in mod continuu, cap coada pentru a nu-i bulversa pe acestia.
 

Drew Barrymore, Steven Spielberg si Henry Thomas pe bicicleta in pictorialul celor de la Entertainment Weekly

"Inainte de E.T. i-am dat indicatii unui copil foarte, foarte mic in  Close Encounters -- Cary Guffey care l-a jucat pe Barry, copilul din film. Imi aduc aminte pentru ca acesta avea 3 ani si am avut nevoie de foarte multe trucuri pentru a-l face sa reactioneze: ii deschidean cadouri in fata lui, pentru ca sa-i straluceasca ochii" a povestit regizorul pentru Entertainment Weekly.

"A fost interesant pentru ca pe atunci nu aveam copii si mi-am spus adesea, asta este chiar adevarat, ca munca de la E.T m-a facut sa-mi doresc copii pentru prima data." Regizorul are 6 copii, unul din casnicia cu Amy Irving intre 1985-1989 si 5 copii cu Kate Capshaw, o profesoara ajunsa actrita cu care Spielberg este casatorit din 1991.


Steven Spielberg si Henry Thomas in 1982


Vorbind despre imaginatia pe care o au copiii, cineastul a declarat: "Drew si Henry au adus foarte multe lucruri noi filmului, inclusiv replici. Au improvizat foarte multe dialoguri." Spielberg a dezvaluit ca replica "I don't like his feet" (n.r. Nu-mi plac picioarele lui!) a fost de fapt inventata de Drew Barrymore.


Filmul E.T.: The Extra-Terrestrial (1982), castigator a 4 Oscaruri, a petrecut sase saptamani in fruntea box office-ului nord-american si a avut incasari de 792,9 milioane de dolari pe plan mondial. Steven Spielberg a povestit ca tanarul Thomas l-a impresionat atat de mult la auditii incat l-a facut sa planga atunci cand a marturisit ca s-a gandit la cainele lui mort pentru a intra in atmosfera trista a filmului.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies